Skip to main content
Inkubatorjevo počitniško delo ! ALERT ! Mladi pomagajo mladim spoznavati nove tehnologije. Če si se v življenju že srečal/a LEOG, KUBO, Makey Makey, Adruino, micro:bit ali karkoli podobnega, te vabimo, da se pridružiš ekipi mentorjev, ki bodo skozi delavnice pomagali osnovnošolcem psoznavati svet tehnologij.

Postani mentor/asistent za delavnice z mladimi na področju kreativnih tehnologij

Priložnost za Počitniško Delo na Podjetniškem Inkubatorju Kočevje!

Imaš rad nove/kreativne tehnologije in delo z mladimi? Podjetniški inkubator Kočevje išče mlade navdušence, ki bi si želeli postati mentorji ali asistenti pri delavnicah za mlade na področju kreativnih tehnologij.

Če poznaš LEGO Spike, LEGO WeDo, KUBO robotke, Arduino, MakeyMakey, ali pa nekaj čisto drugega oziroma bi se rad naučil kaj novega, te vabimo, da se pridružiš naši ekipi.

Tukaj te čaka:

  • Zabavno in dinamično delovno okolje
  • Pridobivanje novih znanj in izkušenj
  • Priložnost za delo čez celo poletje in možnost sodelovanja tudi v jesenskem času

Pridruži se nam in postani del skupine mladih mentorjev. Ajaa, če te motivira dobra kava v med delom, naj povem, da pri nas teče v potokih ?.

Kontaktiraj nas še danes in se prijavi! Za dodatne informacije sem vam na voljo Adem Ibrahimović na poštnem naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na telefonski številki 031 522 379.

Veselimo se tvoje prijave!

Odštevamo do zaprtja prijave

dni
:
ur
:
minut
:
sekund

Rok za prijavo

01 Julij 2024

Nagrada

pocket money (enota: €/h)

Kontakt za prijavo

Adem Ibrahimović
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kraj izziva

Podjetniški inkubator Kočevje

Objavilo podjetje