Skip to main content

Napoved počitniškega dela v javnih zavodih v občini Kočevje

  • Naslovna fotka/banner:
  • Excerpt: Predvidoma 3. junija bo objavljen poziv za prijavo na projekt »Počitniško delo« v javnih zavodih. Projekt poteka v času šolskih počitnic, tj. od 1. julija do 30. septembra. Prijavijo se lahko dijaki, starejši od 18 let in študentje, ki imajo stalno bivališče v občini Kočevje. Vsak sodelujoči lahko opravi največ 80 ur plačanega dela.
Predvidoma 3. junija bo objavljen poziv za prijavo na projekt »Počitniško delo« v javnih zavodih. Projekt poteka v času šolskih počitnic, tj. od 1. julija do 30. septembra. Prijavijo se lahko dijaki, starejši od 18 let in študentje, ki imajo stalno bivališče v občini Kočevje. Vsak sodelujoči lahko opravi največ 80 ur plačanega dela.

Nadaljuj z branjem

Prijava za Zoisovo štipendijo za nadarjene

  • Naslovna fotka/banner:
  • Excerpt: Do konca junija bo objavljen nov poziv za Zoisove štipendije. Ta je namenjena dijakom, študentom in udeležencem izobraževanja odraslih kot spodbuda za doseganje izjemnih dosežkov. Višina štipendije je od 120 EUR mesečno.
Do konca junija bo objavljen nov poziv za Zoisove štipendije. Ta je namenjena dijakom, študentom in udeležencem izobraževanja odraslih kot spodbuda za doseganje izjemnih dosežkov. Višina štipendije je od 120 EUR mesečno.

Nadaljuj z branjem

Junija razpis 2024/25 za štipendije deficitarnif poklicev v občinah Kočevje, Ribnica, Sodražica, Loški Potok in Kostel

  • Naslovna fotka/banner:
  • Excerpt: Deficitarni poklici so tisti, ki jih na trgu dela primanjkuje. To je tvoja priložnost, da se vključiš v enega od izobraževalnih programov v domačem okolju. Pa še štipendiran/a si za to! Občina Kočevje in sosednje občine vsako leto objavijo razpis v mesecu juniju za štipendiranje deficitarnih poklicev za naslednje šolsko leto. Višina štipendije je 80 €.
Deficitarni poklici so tisti, ki jih na trgu dela primanjkuje. To je tvoja priložnost, da se vključiš v enega od izobraževalnih programov v domačem okolju. Pa še štipendiran/a si za to! Občina Kočevje in sosednje občine vsako leto objavijo razpis v mesecu juniju za štipendiranje deficitarnih poklicev za naslednje šolsko leto. Višina štipendije je 80 €.

Nadaljuj z branjem

Vračilo prispevkov za prvo zaposlitev za nedoločen čas

  • Naslovna fotka/banner:
  • Excerpt: Ste mlajši od 26 let? Ali pa mama, ki skrbi za otroka do 3. leta starosti? Delodajalci, ki vas prvič zaposlijo za nedoločen čas, lahko uveljavljajo delno vračilo plačanih prispevkov delodajalca za pokojninsko in invalidsko zavarovanje.
Ste mlajši od 26 let? Ali pa mama, ki skrbi za otroka do 3. leta starosti? Delodajalci, ki vas prvič zaposlijo za nedoločen čas, lahko uveljavljajo delno vračilo plačanih prispevkov delodajalca za pokojninsko in invalidsko zavarovanje.

Nadaljuj z branjem