Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Poletna serija mini K3 kampov na inkubatorju

Priljubljeni K3 Kamp Kreativnosti se je letos razširil čez celotno poletje! Od 15.7. do 30.8. bomo vsak teden ustvarjali na inkubatorju.

Lepo vabljeni vsi nadobudni ustvarjalci, ki si želite teden počitnic preživeti v duhu prijateljstva, timskega dela, ustvarjanja, domišljije, športa in zabave! Vidimo se vsak teden od 15.7.2024 dalje na Podjetniškem inkubatorju Kočevje. Posamezna prijava velja le za 1 izbran termin (več na obrazcu).

NOVOST letošnjega kampa: Brezplačna udeležba! Doplačilo 30,00 EUR je le za prehrano (kosilo, malica in sadje, osvežilna pijača, prigrizki). Lahko pa za prehrano poskrbite starši. 

Skozi tedenske delavnice boste spoznavali različne tehnologije, svet interneta, varnosti, pasti pri uporabi, umetno inteligenco in še veliko več. Na delavnicah boste s pomočjo usposobljenih in izkušenih mentorjev uporabljali različne kreativne tehnologije kot so Lego WeDo, Lego Spike, Lego Mindstorm, MakeyMakey, KUBO robotke, 3D programe itd.

Delavnice na inkubatorju so primerne za otroke med 6 in 15 let!

Število mest na posameznem terminu mini K3 kampov je omejeno

Izpolnite prijavnico na dnu strani v celoti in se odločite v kateri termin bi želeli vključiti vašega mladega ustvarjalca oz. ustvarjalko in nam pošljite točne podatke.


Kamp poteka od ponedeljka do petka, od 7.30 do 15.30 ure. Vsak dan bo poskrbljeno za malico, kosilo, prigrizke (sadje) ter pijačo za tiste, ki boste to opcijo izbrali in krili ta strošek. Vsak otrok dobi tudi K3 majico.

Lokacija delavnic: Podjetniški Inkubator Kočevje (Novomeška 16, Industrijska cona LIK).

Dodatne informacije
Adem Ibrahimović, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. / Katja Abram, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 040 567 786

Pasica PIK in MDP digi

Aktivnost je za udeležence brezplačna, saj jo sofinancira Ministrstvo za digitalno preobrazbo Republike Slovenije, v okviru projekta »Usposabljanje otrok in mladih za krepitev digitalnih kompetenc ter spodbujanje in promocijo naravoslovnih in tehniških poklicev po okviru digitalnih kompetenc za državljane (DigComp 2.2)«.

Informacije o dogodku

Datum dogodka pon, 15. 07. 2024 - 07:30
Datum zaključka pet, 30. 08. 2024 - 15:30
Max. udeležencev 200
Prijavljenih 21
Prosta mesta 179
Cena za posameznika Doplačilo le za kosilo (opcijsko)
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK