Udeležba na usposabljanju je za udeležence brezplačna. Operacijo Temeljne kompetence 2023-2029 sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje, in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Zadnja tri srečanja so namenjena uporabi HACCP sistema v praksi in bodo potekala v prostorih predelovalnega centra na Podjetniškem inkubatorju Kočevje.
O predavateljici: Anja Palman je inšpektorica za hrano na Upravi RS za varno hrano veterinarstvo in varstvo rastlin. Njeno delo obsega nudenje strokovne pomoči strankam in inšpektorjem glede zahtev živilske zakonodaje iz področja gostinstva in ostalih obratov javne prehrane (šole, vrtci, bolnišnice …), organizacijo in izvedbo izobraževanj/sestankov za inšpektorje ter pripravljanje navodil za inšpektorje za področje javne prehrane, goljufij z živili in internetne prodaje živil. Vključena je tudi v evropsko delovno skupino za potvorbe z živili, ki jih sklicuje Evropska Komisija.
Dodatne informacije: Urška Brinovec, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 041 708 483.
Operacijo Temeljne kompetence 2023-2029 sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje, in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Datum dogodka | pon, 18. 03. 2024 - 17:00 |
Datum zaključka | 10.04.2024 |
Max. udeležencev | 12 |
Prijavljenih | 12 |
Prosta mesta | 0 |
Cena za posameznika | Brezplačno |