Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Tečaj angleškega jezika na ravni A2

Nadaljevalni tečaj angleškega jezika na ravni A2 po Skupnem evropskem referenčnem okvirju je namenjen udeležencem, ki se z jezikom ne srečujejo prvič in so že osvojili osnove, znajo uporabljati preproste fraze, znajo ustno in pisno tvoriti preproste povedi, razumejo enostavnejša besedila in želijo svoje znanje sistematično nadgraditi. Ob zaključenem nivoju bodo udeleženci sogovorniku znali zastaviti vprašanja glede na trenutne potrebe oz. splošne teme ter na njih tudi odgovoriti. Tečaj na ravni A2 je namenjen nadgrajevanju jezikovnega znanja angleščine za sporazumevanje v vsakodnevnih situacijah.

Tečaj bo potekal ob PONEDELJKIH in SREDAH od 18.00 do 19.30 na Ljudski univerzi Kočevje z začetkom v ponedeljek, 12. 2. 2024, ob 18. uri.

O predavateljici: Liza Koprivec - študentka pedagoške smeri angleškega jezika je navdušena nad poučevanjem tujega jezika in že nekaj let deli svoje znanje tako na tečajih kot v obliki inštrukcij za osnovnošolce in dijake. Pogosto pomaga tudi odraslim v poslovnem svetu pri pisanju različnih dopisov, kot so povpraševanja, ponudbe, pritožbe in podobno.

Dodatne informacije: Anamarija Petelin, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 051 414 706.

Operacijo Temeljne kompetence 2023-2029 sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje, in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. 

Informacije o dogodku

Datum dogodka 12.02.2024
Datum zaključka 22.04.2024
Max. udeležencev 15
Prijavljenih 15
Prosta mesta 0
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Ljudska univerza Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.