Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

HEKATON: Izdelava portala za informiranje mladih v Kočevju

Podjetniški inkubator poziva vse mlade stare med 12 in vključno 29 let, da se prijavite na Hekaton: Izdelava spletnega portala za informiranje mladih v občini Kočevje. Zakaj bi namesto mladih razmišljali in odločali "stari"?

Končni cilj natečaja je zasnovati, razviti in izdelati spletni portal za informiranje mladih v občini Kočevje, s tem da spodbujamo, da mladi izvedejo aktivnosti za mlade kot se njim zdijo smiselne.

»Portal za informiranje mladih« je namenjen predvsem mladim z namenom boljše informiranosti in komunikacije med mladimi v občini Kočevje.

»Hekaton« je dogodek, na katerem bodo mladi stari med 12 in vključno 29 let zapisali svoje ideje in predloge za vsebino za spletni portal, najboljši predlogi pa bodo nagrajeni in uresničeni.

Sodeluje lahko vsaka fizična oseba, starosti do vključno 29 let, in sicer kot posameznik ali skupina, ki skupaj z vodjo tvori največ 5 članov. Vodja skupine je na obrazcu imenovan kot prijavitelj in je kontaktna oseba za komunikacijo z organizatorjem in izvajalcem natečaja.

Prijava je možna le na predpisanem obrazcu oddanem v elektronski obliki preko portala kariera.kocevje.si v slovenskem jeziku do najkasneje do torka 11. januarja 2022 do 15.00 ure. Naslednji korak prijave je aktivna udeležba na dogodku »Hekaton za mlade«. Z udeležbo na 1. delavnici bo udeleženec ali skupina udeležencev zasnoval(a) koncept Portala ter ga na 2. delavnici predstavila komisiji.

Vsak prijavitelj lahko sodeluje samo z eno (1) skupino. Zaradi epidemioloških razmer bodo delavnice potekale ONLINE.

Udeleženci Hekatona bodo prejeli majico, skupine ali posamezniki z najboljšim konceptom po oceni komisije pa tudi praktične nagrade in možnost sodelovanja pri izdelavi spletnega Portala za informiranje mladih.

Izvedeni bosta dve delavnici. Prva delavnica bo potekala v petek 14. januarja 2022, druga delavnica in izbor zmagovalca idej pa v petek 28. januarja 2022. Obe delavnici se pričneta ob 15:00 in trajata do predvidoma 19:00. Vse bo potekalo online.

Potencialni prijavitelji lahko dobijo dodatne informacije o javnem pozivu vsak delovni dan po telefonu ali elektronski pošti. Kontaktna oseba:
Andrej Mladenovič, 041 352 935, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Celoten javni poziv je objavljen na tej povezavi: JAVNI POZIV ZA SODELOVANJE PRI ZASNOVI, RAZVOJU IN IZDELAVI PORTALA ZA INFORMIRANJE MLADIH V OBČINI KOČEVJE.

Informacije o dogodku

Datum dogodka pet, 14. 01. 2022 - 15:00
Datum zaključka pet, 28. 01. 2022 - 19:00
Prijavljenih 33
Cena za posameznika brezplačno, skupine do 5 (online dogodki)
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.