Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Hekatlon - Naše mesto prihodnosti

Kočevje je eno od desetih evropskih mest v projektu iPlace, ki poteka v okviru programa Urbact. Cilj projekta je medsebojno sodelovanje mest in prenos znanj ter idej za lokalni gospodarski razvoj.

Lokalna skupina (ULG) je na podlagi več delavnic in analiz definirala ključne izzive mesta za uspešen nadaljnji razvoj. Soočamo se s praznjenjem mestnega jedra in nekakovostno ponudbo. Še vedno se kaže manko povezovanja in sodelovanja, naravnih danosti ne izkoriščamo dovolj kreativno, prav tako pa smo še vedno premalo ponosni na svoje mesto, identiteto.

Sedaj je čas, da te izzive postavimo pod drobnogled in jih s skupnimi močmi shekamo. Zato potrebujemo vašo pomoč, ker vemo da imate ideje in predloge za razvoj našega mesta. In ker vemo, da ste pripravljeni za svojimi pobudami tudi stati, jih pomagati izvesti in iz tega narediti zgodbo o uspehu. Najboljše ideje bo skrbno preučila strokovna komisija in izbrala najboljšo ali najboljše. V okviru iPlace projekta bo ideja testirana v obliki pilotnega projekta ali akcije, za katero želimo, da se razvije uspešno zgodb, ki bo obstala in obogatila naše mesto.

Dodatne informacije: Tanja Štajdohar UrhTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 22. 04. 2021 - 16:00
Datum zaključka čet, 22. 04. 2021 - 19:00
Prijavljenih 20
Cena za posameznika Brezplačno
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.