Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

V prodajno uspešno jesen in zimo z dobrim planom spletnih akcij!

Kupci so v času pandemije svoje nakupne aktivnosti množično preselili na splet. Jim je vaše podjetje sledilo? Že razmišljate o tem, kako boste v zadnjih mesecih težavnega poslovnega leta na spletu dosegli in prepričali kupce ter leto zaključili kot zmagovalci? Ali pa ste med tistimi, ki dovolijo, da jih koledar povozi?

Izkoristite jesen in zimo, da dosežete vrhunske prodajne rezultate! Svoje prodajne akcije in marketinške aktivnosti pravilno in pravočasno načrtujte že zdaj! Kako, boste izvedeli na delavnici "V prodajno uspešno jesen in zimo z dobrim planom spletnih akcij".

Kaj boste izvedeli na delavnici?
  • Preverili bomo, kako dobro poznate svoje kupce in njihove potrebe.
  • Kje na spletu se nahajajo vaši kupci?
  • Kaj, kdaj in kje nakupujejo?
  • Kako pripraviti podroben načrt marketinških in prodajnih aktivnosti, da boste pravočasno ujeli pozornost kupcev in jih speljali v svoj prodajni lijak?
  • Načrt je portebno udejanjiti, zato bomo na delavnici definirali tudi konkretne korake za njegovo izvajanje!
  • Izdelali bomo tudi osnutek marketinškega načrta za celotno prihodnje leto! 

Predavateljica: Majda Dodevska je podjetnica, strokovnjakinja za marketing in odnose z javnostmi, ter nekdanja novinarka in urednica z več kot 15-letnimi izkušnjami s področja komuniciranja in marketinga.
Delovala je tako v velikih slovenskih podjetjih, kot tudi globalnih startupih, za seboj ima dve uspešni crowdfunding kampanji, uspešno pridobivanje investicij tveganega kapitala, med svojim delovanjem v tujini pa je sodelovala tudi z uglednimi globalnimi mediji in organizacijami.
Podjetjem in organizacijam pomaga pri odnosih z javnostmi, marketingu, lansiranju novih produktov, oblikovanju blagovne znamke ter nastopu na globalni trg. Poleg tega predava in vodi delavnice o podjetništvu in komuniciranju in je mentorica mladim podjetnikom. Redno sodeluje tudi s subjekti slovenskega podjetniškega ekosistema ter kot predavateljica gostuje na fakultetah. 

Dodatne informacije: Andrej MladenovićTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 041 352 935


Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast..

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 03. 09. 2020 - 13:00
Datum zaključka čet, 03. 09. 2020 - 16:00
Prijavljenih 13
Cena za posameznika Brezplačno
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.