Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

(PRESTAVLJENO) Digitalni marketing in marketinška avtomatizacija(MA)

Če se zapletate v spremljanje različnih analitik za vaše digitalne marketinške aktivnosti, imate veliko dela z načrtovanjem kampanj in povezovanjem različnih aktivnosti v celovito trženje, se ukvarjate z več različnimi podizvajalci in jih poskušate ustrezno povezati in aktivirati, bi morda morali razmišljati o marketinški avtomatizaciji.

Na delavnici se bomo posvetili predvsem temu, kakšne prednosti prinaša avtomatizacija marketinga (MA), kako z njo centralizirati vaše trženjske aktivnosti in si s tem zagotoviti enostaven pregled nad rezultati vašega trženja.

Pogledali pa bi tudi kakšno rešitev za MA izbrati in kako se lotiti implementacije v vaše podjetje.

Predavatelj: Aljaž Seliškar je direktor EPiQ in marketinške agencije Directa, s 15 leti delovnih izkušenj na področju razvoja marketinga in prodaje, specializiran za razvoj poslovnih procesov, implementacijo digitalnih strategij in projektov na področju trženja in prodaje, implementacijo in razvoj avtomatizacije na ta področja, digitalni marketing tako iz vsebinskega kot tudi tehnično izvedbenega vidika. S povezovanjem tehnoloških rešitev, izgradnjo kompetenc potrebnih za vzdržen razvoj podjetij na področju prodaje in trženjskih procesov in razvojem vsebinskega vidika komunikacijskih rešitev za naročnike razvija rešitve številnih industrijah, med njimi v avtomobilski, medijski, farmacevtski, proizvodnih podjetjih, retail sektorju in storitvenih dejavnostih, kjer je potrebno zagotoviti učinkovite trženjske pristope in integrirati tehnološke rešitve za celovito podporo poslovanju podjetja. Prav tako izobražuje in svetuje podjetjem na področju razvoja prodajnih strategij in implementacije trženjskih strategij. Certificiran IBM partner za področje marketinške avtomatizacije, član IEDC Alumni.

Dodatne informacije: Andrej MladenovičTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast..

Logotipi SIO

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 02. 04. 2020 - 12:00
Datum zaključka čet, 02. 04. 2020 - 15:00
Max. udeležencev 15
Prijavljenih 2
Prosta mesta 13
Cena za posameznika Prestavljeno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.