Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

20
jun
2021

Drugi poziv za prijavo v #razvijpotencial2021

20.06.2021 - 30.09.2021
Prijavi svojo idejo
Drugi poziv za prijavo v #razvijpotencial2021 Te zanima, kako za tvojo poslovno idejo pridobiti financiranje, kako se hkrati opremiti z uporabnim podjetniškim znanjem ter dobiti pomoč odličnih strokovnjakov, ki bodo pomagali pri razvoju tvojega poslovanja? Podjetniški inkubator Kočevje ima do 30. 9. 2021 odprt 2. letošnji poziv, da se vključiš v aktivnosti SIO, kjer ti bomo na inkubatorju pomagali, da bo tvoja poslovna ideja postala uresničena na visoki ravni (seveda, če si pripravljen/a investirati svoj čas ter si želiš prejeti pomoč in usmeritve).
05
avg
2021

Pot do uspešne prodaje je razumevanje nakupnega procesa

Delavnica v živo
Pot do uspešne prodaje je razumevanje nakupnega procesa Delavnica je namenjena vsem, ki začenjate svojo podjetniško pot in tistim, ki že ponujate svoje izdelke in čutite, da bi to lahko še izboljšali. Na delavnici se bomo poglobili v razumevanje prodaje vašega izdelka z vidika vašega kupca in različnih vrst motivacije za napredovanje po nakupnem procesu (funkcionalna, čustvena, socialna, ...). S pridobljenim znanjem bo prodaja stekla kot po maslu.
10
avg
2021

Temelji finančnega poslovanja v podjetju

Delavnica v živo
Temelji finančnega poslovanja v podjetju Postanite finančno svobodni in neodvisni ter pridite na delavnico. Naučili se bomo razumeti brati bilance stanj in izkazov uspeha ter finančne kazalnike. Skozi praktične primere bomo spoznali osnovne načrtovanja proračuna, dobička, kako oblikujemo ceno in zakaj moramo imeti nadzor nad stroški.
17
avg
2021

Vsebinski marketing – skriti potencial rasti podjetja (v dveh delih)

Delavnica v živo
Vsebinski marketing – skriti potencial rasti podjetja (v dveh delih) Delavnica o vsebinskem marketingu je primerna za vse, ki se prvič srečujete s tematiko, bi jo radi spoznali in usvojili ter lažje pričeli ustvarjati vsebine. Ne glede na starost podjetja ali faze razvoja. Ustvarjanje vsebin vam bo po tem lažje prišlo v kri, kreativnost pa bo prebujena. Delavnica je razdeljena na dva dela, drugi del bo potekal v četrtek, 19.8.2021, ob isti uri. Prijava velja za obe delavnici.
08
sep
2021

Kako napisati zanimiv članek brez novinarskih izkušenj

Delavnica v živo
Kako napisati zanimiv članek brez novinarskih izkušenj Delavnica za vase, ki imajo težave s pisanjem, pa bi se radi tega naučili oz. znali napisati sporočila za javnost, besedila za spletno stran, predstavitve podjetij itd. Brez predhodnih novinarskih ali "copywriting" ter "storytelling" izkušenj.