Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Kako s produktom na trgovske police?

Vabimo vse, ki razmišljate ali ste prepričani, da si želite postaviti vaš produkt/e na trgovske police. Spoznali boste, kako poteka postopek, kakšni so pogoji, kakšna je podpora s strani trgovca, plačilni pogoji in dobavni roki, prodajne strategije, kako obvladovati zaloge ter nepredvidena povpraševanja in še …

Skupaj z ekipo projekta Štartaj Slovenija (trije predstavniki) bomo izvedli okroglo mizo, katere se lahko udeležite tudi vi. V njej bo sodeloval tudi Branko Merhar iz Good4Dogs, predstavnica Zadruge Zakladi Kočevske, predstavnik Ekološke kmetije Kocjančič ter ….še kdo.

Na dnu strani, ko kliknete Prijavi se tukaj, lahko izberete ali boste sodelovali v okrogli mizi ali pa boste prišli kot poslušalec. V vsakem primeru boste odnesli veliko od dogodka. Prijave so obvezne.

Predvidena časovnica dogodka:

  • 10.00 – 10.10 Uvod in pozdrav s strani inkubatorja
  • 10.10 – 10.30 Predstavitev predstavnikov projekta Štartaj Slovenija
  • 10.30 – 12.30 Okrogla miza
  • 12.30 – 13.00 Vprašanja, mreženje, pogostitev

Vljudno vabljeni, da spoznate pot do trgovskih polic iz prve roke. Spoznali boste procese tako večjih trgovcev (Spar), kot manjših lokalnih trgovin (Zadruga Zakladi Kočevske).


Dodatne informacije: Sara Krivdić Oražem; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Delavnica je tudi del Akademije ZLATA ŠAPA 2024. Več informacij o natečaju TUKAJ.

S podpisom prisotni potrjujejo, da so seznanjeni s tem, da bodo spodnji podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru Javnega razpisa Start-up konzorcij, in soglašajo s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ ali ministrstvu (MGTŠ). Udeležba dogodka je za udeležence BREZPLAČNA.

logotipi SIO 24 25

Aktivnost se izvaja v okviru JR Start-up konzorcij in jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj« v okviru Programa evropske kohezijske politike v obdobju od 2021 do 2027.

Informacije o dogodku

Datum dogodka sre, 08. 05. 2024 - 10:00
Datum zaključka sre, 08. 05. 2024 - 13:00
Max. udeležencev 30
Prijavljenih 17
Prosta mesta 13
Cena za posameznika Okrogla miza z ekipo Štartaj Slovenija
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.