Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Komunikacija v vsakdanjem življenju

V sklopu Dnevov svetovalnih središč - Svetovalno središče Pokolpje smo posebno pozornost namenili delavnici komunikacije v vsakdanjem življenju. "Pomanjkanje komunikacije je začetek konca", so besede predavateljice Nene Dautanac. Vsakdanja komunikacija je plod našega izražanja in preverjanja ali nas je sogovornik razumel. Znano je, da več kot 80% težav na delovnem mestu ali v medosebnih odnosih nastane zaradi napačne komunikacije, nerazumevanja osebnosti drugih ter zaradi nerazjasnjenih in neizrečenih pričakovanj. Odnosi so osnovna človeška potreba. Z odnosi gojimo odgovornost za svoja čustva in svoje obnašanje. Na seminarju boste pogledali vpliv čustev na komunikacijo in načine kako čustva primerno izrazimo. Tako bomo zmanjšali možnost za konflikte in se naučili bolj jasno komunicirati. Delavnica je namenjena VSEM generacijam in profilom.

Predavateljica: Nena Dautanac je izkušena izvajalka mnogih delavnic na temo odnosov, čustev in komunikacije. Je ustanoviteljica Šole odličnosti, katere poslanstvo temelji na razvijanju celostne posameznikove osebnosti in njegovih potencialov.

Dodatne informacije: Melita Oražem, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 018938270

ISIO in LUK

 

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 24. 09. 2020 - 17:00
Datum zaključka čet, 24. 09. 2020 - 19:00
Prijavljenih 21
Cena za posameznika Možnost udeležbe v živo ali preko webinarja
Lokacija Ljudska univerza Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.