Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Tečaj francoščine na ravni A1.2

Vabimo vas k vpisu na tečaj začetno-nadaljevalne francoščine v obsegu 40 pedagoških ur, ki bo potekal enkrat na teden po tri pedagoške ure, in sicer ob torkih od 17.30 do 19.45, na Ljudski univerzi v Kočevju.
Tečaj je namenjen vsem, ki ste že spoznali osnove francoskega jezika, pa tudi popolnim začetnikom, saj bodo prve ure namenjene natančni obnovitvi osnovnih fraz, slovnice in izgovorjave. Tečaj bo potekal v sproščenem vzdušju s poudarkom na izgovorjavi in konverzaciji, po končanem tečaju pa se boste lahko sporazumevali v osnovnih situacijah. Lahko se boste brezskrbno odpravili na pot, saj boste razumeli pogosteje rabljeno besedišče o osnovnih življenjskih temah in se boste znali sporazumevati v različnih vsakdanjih situacijah.
Tečaj francoščine predstavlja lepo priložnost, da spoznate tudi francoske običaje, kulturo in deželo.

Program se bo izvajal v sklopu projekta Temeljne kompetence 2023-2029, ki ga financirata Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje ter Evropski socialni sklad. Namenjen je vsem odraslim udeležencem.

O predavatelju: Dragan Milojević je učitelj francoskega in angleškega jezika z dolgoletnimi in bogatimi izkušnjami, ki jih je oblikoval s poučevanjem tujih jezikov na osnovni in srednji šoli. Več let je delal tudi kot prevajalec in napovedovalec na radiu v Beogradu. Ima izreden čut za komunikacijo in delo tako z mladimi kot odraslimi in starejšimi osebami. Pri svojem delu uporablja moderne pristope in poskrbi za dobro motivacijo za učenje.

Dodatne informacije: Anamarija Petelin, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 051 414 706.


Operacijo Temeljne kompetence 2023-2029 sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje, in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. 

 

 

 

Informacije o dogodku

Datum dogodka 20.02.2024
Datum zaključka 28.05.2024
Max. udeležencev 12
Prijavljenih 10
Prosta mesta 2
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Ljudska univerza Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.