Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

SLOVENŠČINA kot tuji jezik A2, 40 ur

Vabimo vas k vpisu na nadaljevalni 40-urni tečaj slovenščine kot tujega jezika, ki bo potekal od oktobra naprej 2x na teden po 2 šolski uri na Ljudski univerzi v Kočevju.

Znanje slovenščine pripomore k večji vključenosti v družbo, lažjemu pridobivanju zaposlitve, olajša potek šolanja, zaposlenim pa omogoča lažjo komunikacijo z delodajalci ali strankami. Tečaj je namenjen vsem, ki jim slovenščina ni materni jezik in želijo spoznati kulturo in navade Slovencev, iščejo priložnost za delo, se želijo lažje sporazumevati v slovenskem jeziku ali želijo opravljati izpit iz slovenskega jezika na ravni A2.

Vsebina tečaja zajema klasičen pouk jezikovnih vsebin s praktičnimi vsebinami vsakdanjega življenja. Udeleženci bodo sistematično usvajali vse štiri jezikovne spretnosti: govor, branje, pisanje in poslušanje. Vsebino in zahtevnost tečaja bomo prilagodili predznanju in potrebam udeležencev.

Greta Košmrl je profesorica slovenskega jezika. V svoji dolgoletni karieri je poučevala različne ciljne skupine na različnih jezikovnih ravneh. V zadnjih letih vodi tečaje priprav na opravljanje izpita iz slovenskega jezika na osnovni ravni in začetne tečaje slovenščine.

Cena tečaja: 340 € z možnostjo plačila na 3 obroke.

Za dodatne informacije: Anamarija Petelin, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., T.: +386 1 89 38 274 / M.: +386 (0)51 414 706

Informacije o dogodku

Datum dogodka tor, 03. 10. 2023 - 17:00
Datum zaključka čet, 14. 12. 2023 - 18:30
Max. udeležencev 15
Prijavljenih 10
Prosta mesta 5
Cena za posameznika 340 € (možnost plačila na 3 obroke)
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.