Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Nadaljevalni tečaj angleščine na ravni B1

Nadaljevalni tečaj angleščine na ravni B1 po Skupnem evropskem referenčnem okvirju je namenjen vsem, ki vam angleščina ni tuja, vendar bi se radi pri sporazumevanju počutili še bolj domače in postali samozavesten govorec v prav vsaki situaciji.
Nadaljevalni tečaj angleščine vam bo pomagal pri tem, da se boste sposobni samostojno vključiti v pogovor, ki se bo nanašal na splošne teme, denimo pogovor o družini, vašem prostem času, delu ipd. Razumeli boste glavne stvari, s katerimi se srečujete na delu, v šoli ali prostem času. Prav tako boste ob uporabi standardnega jezika sposobni razumeti glavne misli radijskih in televizijskih oddaj, ki se bodo navezovale na vam znano tematiko oz. ki bodo v okviru vaših osebnih ali poklicnih zanimanj. Namenjen je pridobivanju jezikovnega znanja za pripovedovanje o preteklih dogodkih z uporabo osnovnih časov in uporabo osnovnih nepravilnih glagolov.

Predavateljica: Ines Ana Jarc - diplomirana anglistka z izkušnjami vodenja tečajev angleškega jezika, tako splošno jezikovnih kot poslovne angleščine na različnih ravneh.

Dodatne informacije: Sonja Hribar, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 051 414 706

Logotip barvni

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 06. 02. 2020 - 17:00
Datum zaključka čet, 30. 04. 2020 - 19:30
Max. udeležencev 12
Prijavljenih 5
Prosta mesta 7
Cena za posameznika 240 eur z DDV
Lokacija Ljudska univerza Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.