Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Italijanščina na ravni A1 - začetni tečaj

Program se bo izvajal v sklopu projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2018-2022.

Program je namenjen zaposlenim in brezposelnim udeležencev. Vključiti se ne morejo osebe, ki imajo status upokojenca, dijaka ali študenta.
Prednost pri vpisu imajo udeleženci starejši od 45 let in tisti z nižjo stopnjo izobrazbe.

Tečaj italijanščine na ravni A1 po Skupnem evropskem referenčnem okvirju je namenjen udeležencem, ki se z jezikom srečujejo prvič in želijo svoje znanje sistematično nadgrajevati. Namenjen je usvojitvi in nadgraditi slovnico in besedišče. Ob zaključenem nivoju bodo udeleženci sogovorniku znali zastaviti vprašanja glede na trenutne potrebe oz. splošne teme ter na njih tudi odgovoriti. Razumeli bodo besedne zveze in besedišče o osnovnih življenjskih temah ter se bodo znali sporazumevati v preprostih situacijah.

Tečaj na ravni A1 je namenjen usvajanju jezikovnega znanja italijanščine za sporazumevanje v vsakodnevnih situacijah. Namenjen je pridobivanju jezikovnega znanja za pripovedovanje o sedanjih dogodkih z uporabo osnovnih časov in glagolov.

Program je brezplačen, saj ga sofinancirata MIZŠ in ESS.

Predavateljica: Anamarija Petelin - prof. nemškega in italijanskega jezika z večletnimi izkušnjami poučevanja in prevajanja, je večletna sodelavka OE LU Kočevje. Vodila je tečaje italijanščine na osnovni in nadaljevalni ravni v sklopu projekta Pridobivanje kompetenc od 2016 do 2019 in vodi tečaje v projektu Pridobivanje kompetenc 2018-2022. Izvaja razna izobraževanja tujega jezika za različna podjetja. Ima izkušnje z delom z različnimi ciljnimi skupini.

Dodatne informacije: Sonja Hribar, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 051 414 706

LUK logotipi 1

Projekt sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropski socialni sklad.

Informacije o dogodku

Datum dogodka pon, 07. 09. 2020 - 17:00
Datum zaključka pon, 30. 11. 2020 - 19:30
Max. udeležencev 15
Prijavljenih 15
Prosta mesta 0
Cena za posameznika Brezplačno | samo 45+ let
Lokacija Ljudska univerza Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.