Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Tečaj italijanščine na ravni A1.3

40-urni nadaljevalni tečaj italijanščine na ravni A1.3 po Skupnem evropskem referenčnem okvirju je namenjen udeležencem, ki se z jezikom ne srečujejo prvič oz. tistim, ki že imajo predznanje italijanskega jezika, znajo uporabljati preproste fraze, ustno in pisno znajo tvoriti preproste povedi in razumejo enostavnejša besedila in želijo svoje znanje sistematično nadgraditi. Namenjen je nadgradnji slovnice s poudarkom na konverzaciji in spoznavanju kulture. Naučili se boste sporazumevati v vsakodnevnih situacijah.

Tečaj bo potekal ob PONEDELJKIH od 17.30 do 19.45.

O predavateljici: Anamarija Petelin - prof. nemškega in italijanskega jezika z večletnimi izkušnjami poučevanja in prevajanja je dolgoletna sodelavka OE LU Kočevje. Vodila je tečaje italijanščine na osnovni in nadaljevalni ravni v sklopu projekta Temeljne in poklicne kompetence od 2016 do 2019 in v projektu Temeljne in poklicne kompetence 2018-2022. Izvaja izobraževanja tujega jezika za različna podjetja in ima izkušnje z delom z različnimi ciljnimi skupini.

Program je za udeležence brezplačen, saj ga sofinancirata Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje ter Evropski socialni sklad

Dodatne informacije: Anamarija Petelin, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 051 414 706.

 

Operacijo Temeljne kompetence 2023-2029 sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje, in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. 

Informacije o dogodku

Datum dogodka 26.02.2024
Datum zaključka 17.06.2024
Max. udeležencev 14
Prijavljenih 14
Prosta mesta 0
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Ljudska univerza Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.