Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Italijanščina na ravni A1.2, 30-urni tečaj

Začetni tečaj splošne italijanščine bo potekal na ravni A1.2 po Skupnem evropskem referenčnem okvirju in je namenjen udeležencem, ki imajo predznanje na vstopni ravni. Na tečaj se lahko vključite tudi tisti, ki še nimate predznanja, saj bomo na prvem srečanju povzeli vsebino vstopne ravni, v pomoč pa boste prejeli tudi gradivo.

Vsebina je namenjena usvajanju jezikovnega znanja italijanščine za sporazumevanje v vsakodnevnih situacijah

Po zaključenem tečaju se boste znali pogovarjati o aktivnostih v prostem času, pripovedovati o tem, kaj vam je všeč in kaj ne, znali boste povedati in vprašati, koliko je ura, naučili se boste rezervirati hotelsko sobo, vprašati za ceno, znali boste opisati mesto in vprašati za pot do določene točke in glede na želje in potrebe tudi druge vsebine.

Anamarija Petelin - prof. nemškega in italijanskega jezika z večletnimi izkušnjami poučevanja in prevajanja - je večletna sodelavka OE LU Kočevje. Vodila je tečaje italijanščine na vseh ravneh predznanja v sklopu različnih projektov in tržne dejavnosti. Izobraževanja tujega jezika izvaja tudi na podjetjih in ima izkušnje z delom z različnimi ciljnimi skupini.

Dodatne informacije: Anamarija Petelin Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., +386 1 89 38 277 / +386 (0)51 414 706

Sofinancerji PIK LUK

Informacije o dogodku

Datum dogodka pon, 09. 01. 2023 - 17:00
Datum zaključka sre, 01. 03. 2023 - 19:00
Max. udeležencev 15
Prijavljenih 5
Prosta mesta 10
Cena za posameznika 260 € z možnostjo plačila na 3 obroke
Lokacija Ljudska univerza Kočevje