Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

FRANCOŠČINA - 40-urni začetni tečaj

Vabimo vas k vpisu na tečaj začetne francoščine v obsegu 40 pedagoških ur, ki bo potekal dvakrat na teden - ob torkih in četrtkih od 18.00 do 19.30 na Ljudski univerzi v Kočevju.

Francoščina je edinstven jezik, ki očara s svojo melodičnostjo, in je drugi tuji jezik, ki se ga uči največ ljudi na svetu; zaradi izgovorjave in pisanja pa predstavlja trd oreh za učenje. A naj vas to ne odvrne, saj bo tečaj omogočil, da se boste že po 40 pedagoških urah lahko sporazumevali v osnovnih situacijah. Predavatelj vas bo (namesto da bi tečaj začel s slovnico in pravili) v sproščenem vzdušju spodbujal h govoru in učinkovitemu spoznavanju osnovnega besedišča. Spregovorili boste že na prvi uri.

Francoščina je tako priljubljena, ker vam lahko pride prav po vsem svetu, saj je eden najbolj razširjenih jezikov, francosko gospodarstvo pa je peto največje na svetu. Francoski trg je pomemben in zanimiv tudi za slovenska podjetja ob zavedanju, da francoski poslovneži neradi govorijo tuje jezike. Znanje francoščine ima velik pomen pri navezovanju prvih poslovnih stikov. Velja pa tudi dejstvo, da je Francija ena vodilnih svetovnih turističnih destinacij.

Tečaj francoščine predstavlja lepo priložnost, da spoznate tudi francoske običaje, kulturo in deželo. Namenjen je vsem, ki se z jezikom srečujete prvič in se želite naučiti osnov za sporazumevanje. Po opravljenem tečaju se boste lahko brezskrbno odpravili na pot, saj boste razumeli pogosteje rabljeno besedišče o osnovnih življenjskih temah in se boste znali sporazumevati v različnih situacijah.

Dragan Milojević je učitelj francoskega in angleškega jezika z dolgoletnimi in bogatimi izkušnjami, ki jih je oblikoval s poučevanjem tujih jezikov na osnovni in srednji šoli. Več let je delal tudi kot prevajalec in napovedovalec na radiu v Beogradu. Ima izreden čut za komunikacijo in delo tako z mladimi kot odraslimi in starejšimi osebami. Pri svojem delu uporablja moderne pristope in poskrbi za dobro motivacijo za učenje.

Cena tečaja je 340 evrov z možnostjo plačila na tri obroke

Za dodatne informacije: Anamarija Petelin, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., T.: +386 1 89 38 274 / M.: +386 (0)51 414 706

Informacije o dogodku

Datum dogodka tor, 10. 10. 2023 - 18:00
Datum zaključka čet, 21. 12. 2023 - 19:30
Max. udeležencev 15
Prijavljenih 5
Prosta mesta 10
Cena za posameznika 340 EUR (možnost plačila na 3 obroke)
Lokacija Ljudska univerza Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.