Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Angleščina, začetni tečaj na ravni A1, 40-urni tečaj

PRVI KORAKI NA POTI DO SAMOSTOJNE RABE ANGLEŠČINE V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU

Angleščina je jezik, ki ga govori največ ljudi na svetu in je uradni jezik v največ državah, je pa tudi najpogosteje uporabljani jezik na internetu. Znanje angleščine je danes postalo samoumevno, zato lahko rečemo, da je učenje tega jezika nujno opravilo.

Začetni tečaj angleščine na ravni A1 je namenjen tistim, ki se angleščine niste nikoli učili v šoli ali pa je to že tako daleč, da imate občutek, da ste že vse pozabili, ker jezika v vmesnem času niste uporabljali.

Na tečaju boste pridobili osnovno znanje za samostojno in suvereno sporazumevanje v vsakdanjih situacijah in pogovore o osnovnih življenjskih temah, kot je spoznavanje ljudi, nakupovanje, naročanje hrane, rezervacija hotelske sobe itd. Po tečaju boste na primer znali napisati elektronsko sporočilo, bolje se boste znašli na spletu in tako na primer brez strahu kupili letalsko karto ali pa oddali spletno naročilo.

Predavateljica:
Liza Koprivec - študentka pedagoške smeri angleškega jezika je navdušena nad poučevanjem tujega jezika in že nekaj let deli svoje znanje tako na tečajih za otroke kot v obliki inštrukcij za osnovnošolce in dijake. Pogosto pomaga tudi odraslim v poslovnem svetu pri pisanju različnih dopisov, kot so povpraševanja, ponudbe, pritožbe in podobno.

Dodatne informacije: Anamarija Petelin, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 051 414 706

Sofinancerji PIK LUK

Informacije o dogodku

Datum dogodka sre, 30. 11. 2022 - 18:30
Datum zaključka pon, 20. 02. 2023 - 20:00
Max. udeležencev 15
Prijavljenih 7
Prosta mesta 8
Cena za posameznika 340 € z možnostjo plačila na 3 obroke
Lokacija Ljudska univerza Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.