Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

ANGLEŠČINA A2, 40-urni nadaljevalni tečaj

Vabimo vas k vpisu na jesenski 40-urni tečaj nadaljevalne angleščine na ravni predznanja A2. Tečaj je namenjen vsem, ki ste se jezika že učili in poznate osnove jezika.

Angleščina je jezik, s katerim se večina srečuje že od malih nog prek televizije, računalnika, spleta itd., z učenjem pa začnemo že v osnovni šoli. Zato je tečaj največkrat potreben le za obnovitev, utrjevanje in nadgradnjo znanja.

Veliko naših udeležencev hitro ugotovi, da še zdaleč niso pozabili angleščine, ki so se je naučili pred leti, saj tujega jezika pravzaprav nikoli ne pozabimo, le priklicati ga moramo nazaj v življenje.

Naš cilj je, da hitro postanete samostojen in samozavesten uporabnik angleškega jezika in se znebite strahu do govora. Zadovoljstvo bo nepopisno, ko boste svoje znanje, ki ste ga pridobili v preteklosti, združili z novo pridobljenim in ga brez zadržkov uporabili v praksi.

Zato ne oklevajte in se prijavite na 40-urni tečaj, ki bo potekal ob ob ponedeljkih in sredah od 18:00 do 19:30 na Ljudski univerzi Kočevje. Prvo srečanje bo v ponedeljek, 2. 10. 2023, ob 18. uri. Ob koncu tečaja boste prejeli potrdilo o opravljenem tečaju angleškega jezika na ravni A2.

Predavateljica Liza Koprivec je študentka pedagoške smeri angleškega jezika. Navdušena je nad poučevanjem tujega jezika in že nekaj let deli svoje znanje tako na tečajih za otroke kot v obliki inštrukcij za osnovnošolce in dijake. Pogosto pomaga tudi odraslim v poslovnem svetu pri pisanju različnih dopisov, kot so povpraševanja, ponudbe, pritožbe in podobno.

Cena tečaja: 340 € z možnostjo plačila na tri obroke.

Za dodatne informacije: Anamarija Petelin, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., T.: +386 1 89 38 274 / M.: +386 (0)51 414 706

Informacije o dogodku

Datum dogodka pon, 16. 10. 2023 - 18:00
Datum zaključka sre, 27. 12. 2023 - 19:30
Max. udeležencev 10
Prijavljenih 2
Prosta mesta 8
Cena za posameznika 340 € (možnost plačila na 3 obroke)
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.