Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

K3 2021 Kočevski kamp kreativnosti: Robotkanje

Letos se bomo na temo robotokanja srečali z gibanjem, naš moto bo: »3, 2, 1 ...GIBAJMO!«. Spoznavali bomo pomen gibanja za zdravo življenje. Spoznavali bomo različne športe, obiskali različne športne površine v lokalnem okolju in vse te izkušnje prenesli v prakso ter zasnovali čisto svoj športni kompleks, adrenalinski park ali podobno. Iz LEGO kock, seveda. Da se izognemo celodnevnemu delu v učilnicah so delavnice zasnovane na način, da en del preživimo aktivno v naravi, drugi del pa kot delo na projektu.

Opis mentorja: Adem Ibrahimovič je zaposlen na Podjetniškem inkubatorju Kočevje in je po izobrazbi diplomirani inženir multimedijskih komunikacij. Leta 2017 se je pojavila možnost uvajanja izobraževanja Kubo robotike v osnovnih šolah. Adem je v tem prepoznal edinstveni izziv in osvojil vsa znanja, ki jih Kubo robotika predstavlja. Kot pionir Kubo robotike je zasnoval izobraževalni program, ki slovi kot zabaven in je za udeležence prvi korak v svet programiranja in robotike. V zadnjih letih je izobrazil preko 150 mentorjev in 500 učencev na osnovnih šolah po celotni Sloveniji. 

K3 2021 pasica portal

Draga najstnica, dragi najstnik.

Evforija ob koncu šolskega leta ponavadi hitro mine. Traja dan ali dva in nato konec. Kaj pa zdaj? Tu nastopi tvoja kreativnost, kako lahko svoj prosti čas kar se da zanimivo zapolniš. No, letos ti za to ni treba skrbeti!

Vabimo te na teden zabave in ustvarjalnosti z vrhunskimi mentorji na K3 Kamp Kreativnosti, ki so ga pretekli udeleženci (mladostniki, kot si ti) opisali z besedami: »SANJE VSAKEGA OTROKA«. To zate pomeni teden ustvarjalnega doživetja, krepitev timskega sodelovanja in nepozabno doživetje.

Kdaj in kje?
Od 5. do 9. julija 2021. Vsak dan bo kamp kreativnosti potekal od 8. do 15. ure. Aktivnosti bodo potekale v novih prostorih Podjetniškega inkubatorja (cona LIK).

Koliko znaša prijavnina?
S prijavnino, ki znaša 100 eur z DDV (možno plačilo v dveh obrokih), bomo na Podjetniškem inkubatorju Kočevje poleg mentorjev in materialov poskrbeli še za vso hrano in pijačo - malico, kosilo, še eno malico ter majico, ki jo boste mladostniki ustvarili kar sami. Za 20 eur na dan lahko doživiš nepozabno izkušnjo in morda tudi ti spoznaš, da so aktivnosti na K3 kampu »sanje vsakega otroka«.

Kako se lahko prijaviš?
Prijaviš se lahko s klikom gumba na dnu strani, izpolniš svoje podatke in jih pošlješ. Prijave bodo odprte od torka, 25. maja, od 14.00 ure naprej.

Dodatne informacije: Adem IbrahimovićTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. / 031 522 379

Informacije o dogodku

Datum dogodka 05.07.2021
Datum zaključka 09.07.2021
Max. udeležencev 10
Prijavljenih 6
Prosta mesta 4
Cena za posameznika 100 EUR z ddv
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK