Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

K3 2021 Kočevski kamp kreativnosti: Kuharski mojster

Rezanje, praženje, dodajanje začimb, okušanje, planiranje… Pri tem pa obvladovanje stresnih situacij. To bo delavnica kuharskega mojstra. Delavnica bo potekala tako, da boste vsak dan pripravili kosilo za udeležence delavnic. Spoznali se boste z zdravo prehrano in preprostostjo izvedbe. Naučili se boste pravilnega doziranja količin posameznih sestavin ter spoznali nove okuse. Na podlagi delavnice boste postali pravi mojstri kuhanja in se z novimi znanji lažje obrnili v kuhinji tudi doma (to bodo starši veseli). Spoznali bomo, da tako imenovan »junk food« ni tako nezdrav, kot menimo in da ga lahko pripravami na okusen, preprosti in bolj zdrav način.

Podroben potek delavnic:NAJ OSTANE PRESENEČENJE!

Opis mentorja:Aleksander Gotovac oziroma Aco, kot ga kličejo prijatelji, je ljubiteljski kuhar že od malih nog. Velik ljubitelj mesa, a to ga ne ustavi, da v svoje kreacije kreativno vključi tudi zelenjavo. Svojo strast do kuhanja je pred kratkim zaznamoval z odprtjem BigBear burger stojnice s hitri prehrano na Kočevskem jezeru, pri Ribiču. Veliko truda vloži v zadovoljnost strank in vsako napako z veseljem popravi. Najhuje, kar se mu lahko zgodi je, da ga nezadovoljstvo strank obide in napake ne more popraviti. Izkušenj dela z otroci si je nabral kot trener Jiu Jitsu borilnih veščin. Otroci mu z veseljem sledijo, saj zna postaviti meje in od njih zahteva vedno več.

K3 2021 pasica portal

Draga najstnica, dragi najstnik.

Evforija ob koncu šolskega leta ponavadi hitro mine. Traja dan ali dva in nato konec. Kaj pa zdaj? Tu nastopi tvoja kreativnost, kako lahko svoj prosti čas kar se da zanimivo zapolniš. No, letos ti za to ni treba skrbeti!

Vabimo te na teden zabave in ustvarjalnosti z vrhunskimi mentorji na K3 Kamp Kreativnosti, ki so ga pretekli udeleženci (mladostniki, kot si ti) opisali z besedami: »SANJE VSAKEGA OTROKA«. To zate pomeni teden ustvarjalnega doživetja, krepitev timskega sodelovanja in nepozabno doživetje.

Kdaj in kje?
Od 5. do 9. julija 2021. Vsak dan bo kamp kreativnosti potekal od 8. do 15. ure. Aktivnosti bodo potekale v novih prostorih Podjetniškega inkubatorja (cona LIK).

Koliko znaša prijavnina?
S prijavnino, ki znaša 100 eur z DDV (možno plačilo v dveh obrokih), bomo na Podjetniškem inkubatorju Kočevje poleg mentorjev in materialov poskrbeli še za vso hrano in pijačo - malico, kosilo, še eno malico ter majico, ki jo boste mladostniki ustvarili kar sami. Za 20 eur na dan lahko doživiš nepozabno izkušnjo in morda tudi ti spoznaš, da so aktivnosti na K3 kampu »sanje vsakega otroka«.

Kako se lahko prijaviš?
Prijaviš se lahko s klikom gumba na dnu strani, izpolniš svoje podatke in jih pošlješ. Prijave bodo odprte od torka, 25. maja, od 14.00 ure naprej.

Dodatne informacije: Adem IbrahimovićTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. / 031 522 379

Informacije o dogodku

Datum dogodka 05.07.2021
Datum zaključka 09.07.2021
Max. udeležencev 10
Prijavljenih 4
Prosta mesta 6
Cena za posameznika 100 EUR z ddv
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK