Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

K3 2021 Kočevski kamp kreativnosti: 3D modeliranje

Delavnica je namenjena vsem, ki želijo spoznati celoten kreativni proces izdelave različnih izdelkov. Udeleženci ne potrebujejo predznanja. Cilj je popeljati mlade ustvarjalce skozi vse faze kreiranja, od prve ideje do skice ali načrta, 3D oblikovanja in načrtovanja, priprave datotek za 3D tisk in laserski razrez ter končnega sestavljanja izdelka. Na izbiro bomo imeli mehanizme za ure, komponente za brezžične zvočnike, dele za izdelavo luči, ipd. Udeleženci bodo s tem osvojili nepogrešljiva znanja za življenje in nadaljnjo poklicno pot. S končnim izdelkov v roki pa doživeli zadovoljstvo in ponos.

Podroben potek delavnic:Prvi dan se osredotočimo na osnovno idejo in izbiro tehnologije za izdelavo izdelka. Spoznamo tudi osnove programa za 3D risanje.Drugi dan si naredimo podroben načrt, ki nam pomaga pri nadaljnjem oblikovanju. Začnemo že s 3D oblikovanjem.Tretji dan se posvetimo predvsem oblikovanju in pripravi datotek za 3D tisk in laserski razrez.Četrti dan je namenjen sestavljanju izdelkov in odpravljanju morebitnih napak.Peti dan pa nekateri izdelajo še kakšen dodaten izdelek (nakit, stensko uro, obesek za ključe...).

Opis mentorja:Delavnico bosta izvedla dva mentorja, Cveto in Jaša. Oba sta strokovnjaka iz področja 2D in 3D printanja. Poklicno se oba ukvarjata tudi z izdelovanjem prototipov. Delavnice na K3 kampu bosta letos izvedla že tretjič zapored. Imata dobre izkušnje pri delu z otroci in dobro vesta, kaj jih motivira.

K3 2021 pasica portal

Draga najstnica, dragi najstnik.

Evforija ob koncu šolskega leta ponavadi hitro mine. Traja dan ali dva in nato konec. Kaj pa zdaj? Tu nastopi tvoja kreativnost, kako lahko svoj prosti čas kar se da zanimivo zapolniš. No, letos ti za to ni treba skrbeti!

Vabimo te na teden zabave in ustvarjalnosti z vrhunskimi mentorji na K3 Kamp Kreativnosti, ki so ga pretekli udeleženci (mladostniki, kot si ti) opisali z besedami: »SANJE VSAKEGA OTROKA«. To zate pomeni teden ustvarjalnega doživetja, krepitev timskega sodelovanja in nepozabno doživetje.

Kdaj in kje?
Od 5. do 9. julija 2021. Vsak dan bo kamp kreativnosti potekal od 8. do 15. ure. Aktivnosti bodo potekale v novih prostorih Podjetniškega inkubatorja (cona LIK).

Koliko znaša prijavnina?
S prijavnino, ki znaša 100 eur z DDV (možno plačilo v dveh obrokih), bomo na Podjetniškem inkubatorju Kočevje poleg mentorjev in materialov poskrbeli še za vso hrano in pijačo - malico, kosilo, še eno malico ter majico, ki jo boste mladostniki ustvarili kar sami. Za 20 eur na dan lahko doživiš nepozabno izkušnjo in morda tudi ti spoznaš, da so aktivnosti na K3 kampu »sanje vsakega otroka«.

Kako se lahko prijaviš?
Prijaviš se lahko s klikom gumba na dnu strani, izpolniš svoje podatke in jih pošlješ. Prijave bodo odprte od torka, 25. maja, od 14.00 ure naprej.

Dodatne informacije: Adem IbrahimovićTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. / 031 522 379

Informacije o dogodku

Datum dogodka 05.07.2021
Datum zaključka 09.07.2021
Max. udeležencev 10
Prijavljenih 10
Prosta mesta 0
Cena za posameznika 100 EUR z ddv
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK