Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Prijavi idejo ali podjetje na natečaj ZLATA ŠAPA 2022

ZLATA ŠAPA ni le tekmovanje. Je veliko več kot to. Ponazarja dolgo, spolzko in nepredvidljivo podjetniško pot, z vmesnimi postojankami, kjer malce zadihamo in na kateri uspešno nabiramo pravo »podjetniško kondicijo«. Na koncu pa nas lahko čaka nagrada, ki je zagotovo še dodatna motivacija za trud. A bolj kot cilj je pomembna sama pot. Na tej postane podjetnik, kot ste vi, odporen na vse padce, se temeljito pripravi na razne viharje ter smiselno planira svoje aktivnosti.

To, dragi podjetniki, je ZLATA ŠAPA 2022. Tokrat ni omejena le na občino Kočevje, ampak vabimo tudi vse iz sosednjih občin. Edini pogoj v primeru prejema nagrade je, da se vključite v podporno okolje Podjetniškega inkubatorja Kočevje. V resnici nič slabega ;-)

Letošnji skupni nagradni sklad znaša več kot 20.000 €  in pa celoten potek dogajanja je daljši, kar pomeni več časa za izpopolnitev vaše poslovne ideje.

SIO Uvod6 2

Inkubatorjev 4x4 (16 uporabnih delavnic) se prične 23. marca in je razdeljen na štiri module, znotraj katerega se izvede po 4 delavnice različnih tematik:

  • POSLOVNI MODEL
  • ORGANIZACIJA
  • FINANCE
  • PROMOCIJA

7. septembra se izvede tako imenovani »Pitch« pred komisijo, na katerega vas bomo tudi dobro pripravili. Komisija bo izbrala 3 najboljše v posamezni kategoriji, ki vam jih predstavimo v nadaljevanju. Finalisti bodo z našo pomočjo posneli tudi promocijski video.

Že obiskovanje samih delavnic in dodatno sodelovanje s svetovalci inkubatorja je lahko na koncu več vredno kot kakršnakoli nagrada. Poleg tega so odlična priložnost za mreženje, pridobivanje novih poslov in poslovnih partnerjev ter odziv strokovnjakov na vsako vašo dilemo ali težavo. Delavnice niso pogoj za nastop pred komisijo, so pa zelo zaželene. Odločili smo se, da dodatno nagradimo tudi tiste, ki bodo prisotni na vsaj 80% delavnic. Za sodelovanje na nagradnem natečaju pa je obvezna le delavnica »pitchanja« pred komisijo. Na delavnice lahko pride vsak.

Kakšni so pogoji prijave?
Prijavi se lahko tako fizična oseba, kot tudi vsako podjetje (zavod, sp, mikro, malo, srednje veliko), ki na dan prijave na natečaj ni starejše od 5 (petih) let. Ločili vas bomo v dve kategoriji. PRVA KATEGORIJA: STARTUP PODJETNIK ste vsi, ki ustvarjate letno manj kot 100.000 eur prihodkov. V DRUGO KATEGORIJO: SCALE-UP PODJETJA pa bomo torej uvrstili vse, ki ustvarjate več kot 100.000 € prihodkov letno.

Pogoj za udeležbo na natečaju je popolno izpolnjen obrazec, ki ga najdete na dnu strani. Naslednji pogoj je, da se prijavitelj ideje (oziroma ekipa) udeleži zadnjega predavanja v sklopu Inkubatorjevih 4x4 usposabljanj (tema: pitchanje), saj bo v okviru te delavnice potekala predstavitev ideje pred komisijo. To velja le za PRVO kategorijo.

Celoten javni poziv natečaja Zlata šapa 2022 najdete s klikom TUKAJ
(priporočamo, da si ga v celoti preberete). 

Izbor perspektivnih mladih podjetij in poslovnih idej, kjer se bodo podelile nagrade ZLATA ŠAPA 2022, bo potekal na zaključni prireditvi, ki bo predvidoma 22. septembra 2022. Število mest na natečajo je omejeno. Na posamezne delavnice se boste lahko prijavili na kariernem portalu kariera.kocevje.si. Sodelovanje na natečaju je brezplačno, zahteva pa se brezpogojno sprejemanje vseh pravil in pogojev sodelovanja iz razpisne in prijavne dokumentacije, kar prijavitelj izrazi z izpolnitvijo prijave, sodelovanjem z inkubatorjem in udeležbo na najmanj zadnji delavnici Inkubatorjevih 4x4 usposabljanj.

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.

Informacije o dogodku

Datum dogodka 09.03.2022
Datum zaključka sre, 31. 08. 2022 - 12:00
Prijavljenih 12
Cena za posameznika Brezplačno
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.