Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Vitki poslovni model - ključ do uspešnega pitcha na Zlati Šapi

Na dosedanjih treh delavnicah poslovnega modela smo spoznali elemente, ki sestavljajo poslovni model. Preučili smo kar 17 različnih poslovnih modelov in analizirali nakupni proces kot temelj aktivnosti trženja podjetja.

Na tej delavnici pa vam bo ekipa inkubatorja pomagala zapisati vaš poslovni model, vas spodbuditi k razmisleku, da na koncu dobite zelo jasen zapis, kako boste izvedli vaš posel.

Dobro zapisan poslovni model je ključ do manj porabljenega denarja za promocijo. V veliko pomoč pa vam bo pri predstavitvi vaše poslovne ideje septembra na piču pred komisijo Zlata šapa 2022.

Posnetek zaslona 2022 03 09 091134

Predavatelj: Marko Stijepič kot direktor Podjetniškega inkubatorja Kočevje zadnjih 6 let in pol pomaga različnim startup podjetjem in posameznikom razvijati svojo idejo in z njo uspešneje nastopati na trgu. Več kot 8 let je bil zaposlen v medijih, kjer je vodil trženje oglasnega prostora, kreiral nove medijske produkte in skrbel za ključne kupce. Sodeloval je v dveh startup podjetjih, kjer je skrbel za razvoj poslovanja na mednarodnih trgih in za vzpostavitev trženjskih funkcij. Izkušnje so ga naučile, da je razumevanje poslovnega modela ključno za uspešno rast podjetja na trgu in zmožnost prilagajanja spremembam.

Dodatne informacije: Dijana Arh, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Delavnice potekajo v sklopu izbora perspektivnih mladih podjetij in poslovnih idej Zlata Šapa 2022.
Prijava in več informacij 
TUKAJ.

Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.


Informacije o dogodku

Datum dogodka sre, 08. 06. 2022 - 16:00
Datum zaključka sre, 08. 06. 2022 - 19:00
Max. udeležencev 20
Prijavljenih 9
Prosta mesta 11
Cena za posameznika Delavnica v živo
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.