Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Kako TikTok funkcionira in kako tam izvajati promocijo

Prestavljeno na 12.12.2022 ob 12h

Spoznajmo TikTok
Kakšne so trenutne značilnosti in novosti TikToka, kakšen vpliv ima in kaj vse še lahko pričakujemo v prihodnosti. S pomočjo TikTok primerov komunikacije bomo spoznali, kako se različna podjetja lotijo strategij na tem socialnem omrežju, kateri so najboljši triki za uspešno delovanje na TikToku in kaj so najpogostejše napake. Na kaj moramo biti pri ustvarjanju vsebin pozorni,tako  vsebinsko kot tehnično. Spoznali bomo vse elemente in možnosti uporabe TikToka. Naučili se bomo kako ustvariti, urediti in objaviti video. Pa tudi pogledali osnovne prehode, ki so popularni in začetne efekte, ki jih TikTok ponuja. 

Komu je delavnica namenjena?

Vsem, ki razmišljajo o vstopu na socialno omrežje TikTok, in vsem, ki še dvomijo v moč TikToka ter tistim, ki so že začeli ustvarjati na TIkToku, pa se še najbolje ne znajdejo. 

Kaj potrebuješ?
Pisalo in zvezek za zapiske ter naloženo aplikacijo TikTok na mobilnem telefonu, tablici ali računalniku.

Predavateljica:
Sandra Auer je univerzitetna diplomirana medijska komunikologinja, specializirana za RTV produkcijo z več kot 16 letnimi izkušnjami na radiu in televiziji. Danes je podjetnica, motivacijska govornica in navdušena uporabnica aplikacije TikTok, kjer ima trenutno več kot 31.000 sledilcev. Sandra svetuje mnogim podjetjem, kako vstopiti in ustvarjati na socialnem omrežju TikTok. Nazadnje ji je za eno od nepremičninskih podjetij s tremi videi uspelo za podjetje pridobiti 1.000 sledilcev v samo enem tednu.

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič / Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 041 352 935

 

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast..

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.

Logotipi SIO

Informacije o dogodku

Datum dogodka pon, 12. 12. 2022 - 12:00
Datum zaključka pon, 12. 12. 2022 - 15:00
Prijavljenih 15
Cena za posameznika Brezplačna podjetniška delavnica
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK