Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Spletna prodaja od A do Ž (v dveh delih)

V zadnjih nekaj letih je spletna prodaja postala nepogrešljiv del trgovinskega segmenta. Z napredkom digitalizacije v vseh porah življenja je tako postala naš vsakdan. Število spletnih nakupov hitro narašča, v 2020 sta namreč na spletu nakupovali več kot 2 milijardi ljudi, pri čemer je globalna maloprodaja presegla 3 bilijone evrov. Če tudi vas mika spletna prodaja ali pa se z njo že ukvarjate, je vsekakor dobro, da obvladate nekaj ključnih dejavnikov za čim bolj uspešno poslovanje.

Na delavnici bomo pogledali najpomembnejša vprašanja spletne prodaje:

  • Kaj je vaš USP oz. edinstvena prodajna prednost?
  • Najpomembnejša metrika spletne prodaje = ?
  • Kako se fokusirati na best-sellerje?
  • Je bolje kupiti ceneje ali drago prodati? 
  • Raje poslušati sebe ali stranke?
  • Kateri je najbolj profitabilen marketinški kanal za vse spletne trgovine? 

Na hitro se bomo sprehodili po 10-letni poti podjetja Moja Čokolada d.o.o. in izvedeli kako iz 1.000 € letno priti do več kot 1 milijon € letne prodaje oz. kot z nasmehom pove Andraž: "Devet od desetih ljudi obožuje čokolado. Deseti vedno laže."

VSEBINA DRUGE DELAVNICE, ki bo v sredo, 4. 8. 2021, ob isti uri:

Teoretični del in primere drobre prakse iz spletne prodaje bomo z Andražem preselili na praktične vaje. V treh urah bomo vsako uro predelali tri različna in izjemno pomembna področja upravljanja spletne prodaje:

  1. Analitično spremljanje spletnih marketinških kanalov
  2. E-mail marketing v praksi
  3. Vodenje financ v spletni trgovini

Želimo si, da bi vaša spletna prodaja rastla z vsakim letom. Zavedamo se, da ena delavnica o tej temi ne bo dovolj. Ko se boste preizkusili v vajah, ki bazirajo na realnem primeru iz poslovnega sveta, boste pridobljeno znanje lahko prenesli na svoj primer in poizkusili kaj to pomeni za vas. Ne obljubimo, da bo vse isto delovalo za vas, obljubimo pa, da boste iz delavnice odnesli veliko uporabnih informacij ter znanj. Delavnica je namenjena vsem, ki že poslujete na spletu ali pa si to želite. S pridobljenimi znanji boste vašo prodajo prek spleta lahko bistveno izboljšali in poskrbeli za stabilno poslovanje na dolgi rok. 

Predavatelj: Andraž Gavezje soustanovitelj izjemno uspešne spletne trgovine mojacokolada.si in najhitreje rastočega specializiranega skladiščnega centra v Sloveniji za spletne trgovcev, Fully. Ima več kot 10-letne izkušnje na področju spletne prodaje, med drugim je sodeloval tudi z velikanoma, kot sta Outfit7 in Studio Moderna.

Dodatne informacije: Sara Krivdić OražemTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.

Delavnica bo potekala v živo, v dveh delih, na Podjetniškem inkubatorju Kočevje. Zaradi epidemioloških omejitev smo delavnico omejili na 20 mest. Prijava velja za obe delavnici (ste lahko prisotni na obeh).

Informacije o dogodku

Datum dogodka sre, 28. 07. 2021 - 13:00
Datum zaključka sre, 28. 07. 2021 - 16:00
Max. udeležencev 20
Prijavljenih 17
Prosta mesta 3
Cena za posameznika Delavnica v živo
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.