Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Kako s svojo zgodbo priti v medije

Pozornost medijev lahko znatno prispeva k uspehu vašega podjetja. Želite komunicirati z novinarji, pa ne veste, kako se tega lotiti? Imate nov izdelek, pa ne veste, kako bi razširili novico o njem?

Vabimo vas v četrtek, 20. avgusta 2020 na delavnico: "S komuniciranjem do poslovnega uspeha". Delavnica bo potekala v živo na inkubatorju kot tudi preko spleta (prenos v živo). Pridružite se nam.

Kaj boste izvedeli na delavnici?
  • Kako pritegniti pozornost medijev.
  • Kako pravilno oblikovati in posredovati sporočila, da bodo dosegla želeni namen.
  • Zakaj komuniciranje zgolj z mediji ni dovolj za uspeh podjetja, je pa odlična osnova?
  • Zakaj je komuniciranje pomembno tudi takrat, ko ne "prodajamo" ničesar?

Delavnica je namenjena vsem, ki se v podjetju, javni organizaciji ali društvu ukvarjate s komuniciranjem. Ne glede na velikost podjetja, organiziranost ali namen je pomembno, da razumete, kako učinkoviti in dobri odnosi z javnostmi prispevajo k uspehu vaše organizacije!

Predavateljica: Majda Dodevska je podjetnica, strokovnjakinja za marketing in odnose z javnostmi, ter nekdanja novinarka in urednica z več kot 15-letnimi izkušnjami s področja komuniciranja in marketinga.
Delovala je tako v velikih slovenskih podjetjih, kot tudi globalnih startupih, za seboj ima dve uspešni crowdfunding kampanji, uspešno pridobivanje investicij tveganega kapitala, med svojim delovanjem v tujini pa je sodelovala tudi z uglednimi globalnimi mediji in organizacijami.
Podjetjem in organizacijam pomaga pri odnosih z javnostmi, marketingu, lansiranju novih produktov, oblikovanju blagovne znamke ter nastopu na globalni trg. Poleg tega predava in vodi delavnice o podjetništvu in komuniciranju in je mentorica mladim podjetnikom. Redno sodeluje tudi s subjekti slovenskega podjetniškega ekosistema ter kot predavateljica gostuje na fakultetah. 

Dodatne informacije: Andrej MladenovićTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 041 352 935

Logotipi SIO

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 20. 08. 2020 - 13:00
Datum zaključka čet, 20. 08. 2020 - 16:00
Prijavljenih 15
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.