Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Psihologija prodaje: Kako razmišljajo vaši kupci?

Uspešnost vašega podjetja je v veliki meri odvisna od prodaje. Če se z njo pogosto srečujete, veste, da ni enostavna. Da bomo lahko uspešni v tem, kar delamo, moramo najprej dobro razumeti, kaj prodaja v resnici je. 

Prodaja ni storitev, ni zabavanje strank, ni svetovanje, nič podobnega. Če vemo, kako se stranke v resnici odločajo, lažje speljemo vodo na svoj mlin in dosežemo, da so kupci tisti, ki razmišljajo kako bodo kupili od nas - in to pod našimi pogoji. Ne pa, da vse popolnoma prilagajamo njim in jih praktično prosimo, da se odločijo za nas.

S pomočjo gostujočega predavatelja, dobro poznanega mojstra prodaje in marketinškega »guruja«, Aleša Lisca, boste lahko končno dobili vpogled v njegove več kot 25 let bogate izkušnje iz psihologije prodaje. Aleš trdi, da obstaja kar 30 psihološki sprožilcev, s pomočjo katerih lahko prepričate stranko, da naredi, kar vi želite.

Na delavnici boste poleg zgoraj omenjenega izvedeli še:

  • Kako prepričati kupce, da pozabijo na svoj ustaljeni način kupovanja in se lažje odločijo za vaš produkt ali storitev.
  • Nasvete, s katerimi se izognete neposredni tekmi s konkurenco.
  • Recept za zdravilo proti znižanju cen (ang. dumping).
  • Kako narediti vaš izdelek ali storitev tako unikatno, da ni več primerljivo s konkurenco.

Če si želite iz prve roke izvedeti, od česa je najbolj odvisno ali boste prodali ali ne, ne zamudite priložnosti in se prijavite na delavnico. Ne glede na to, v kateri dejavnosti delujete in na kateri točki se nahajate, bo delavnica zelo koristna za vas.

Predavatelj: Aleš Lisac je avtor, predavatelj ter prodajni in marketinški svetovalec. S svojim delovanjem, nasveti, predavanji, knjigami, mesečnikom Korak pred konkurenco ter blogom Dnevnik marketinškega guruja je vplival na več kot 25.000 podjetnikov in drugih ljudi, ki jih zanima uspeh v poslu in življenju nasploh. Aleš velja tudi za odličnega pisca prodajnih pisem in oglasov. Podjetje Lisac & Lisac, ki ga vodita brata Aleš in Blaž, je od ustanovitve poslovalo s 87 od stotih največjih slovenskih podjetij in s 44 % hitro rastočih slovenskih podjetij. Svoje bogate izkušnje je Aleš pripravljen deliti tudi z vami, zato vam predlagamo, da ne zamudite te priložnosti.

Dodatne informacije: Andrej MladenovičTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.

Informacije o dogodku

Datum dogodka tor, 25. 05. 2021 - 09:00
Datum zaključka tor, 25. 05. 2021 - 12:00
Max. udeležencev 95
Prijavljenih 32
Prosta mesta 63
Cena za posameznika Spletna delavnica
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.