Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Prvi koraki podjetništva

Kakšna razlika je med podjetništvom in biti podjeten? Ali moramo imeti svoje podjetje, da postanemo podjeteni in ali so vsi lastniki podjetji tudi podjetni? Spoznali boste pravne in računovodske razlike med številnimi pravnimi oblikami. Še pred tem pa boste spoznali, kaj je poslovni načrt oziroma kanvas, kako ga uporabljati in kako razviti svojo poslovno idejo - od ideje do realizacije.  Na delavnici vam bomo predstavili katere pravne oblike obstajajo in korake do ustanovitve podjetja ter kaj so potrebni koraki, preden ustanovite podjetje. 

Predavatelj: Andrej Mladenovič je zaposlen na Podjetniškem inkubatorju Kočevje in ima več letne izkušnje na področju svetovanja in mentoriranja start up podjetjem in potencialnim podjetnikom. Kot samostojni podjetnik je spoznal kaj podjetništvo pomeni v praksi in katere nevarnosti pretijo na podjetnike začetnike.

Dodatne informacije: Andrej MladenovičTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 30. 09. 2021 - 15:00
Datum zaključka čet, 30. 09. 2021 - 16:30
Max. udeležencev 15
Prijavljenih 15
Prosta mesta 0
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.