Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Priprava in predstavitev "pitcha" v živo (2. del)

Vabljeni na drugo delavnico o oblikovanju zmagovalnega pitcha. Delavnica je predvsem primerna za vse, ki ste se udeležili prve delavnice o osnovah pitchanja. Če ste jo zamudili, se kljub temu lahko prijavite na delavnico in bomo poskrbeli, da na začetku na kratko povzamemo najpomembnejše osnove, ki vam bodo v pomoč za aktivno in učinkovito sodelovanje. Ne glede na vaše predznanje tematike, boste na koncu delavnice odšli z dodelanim pitchom (nagovorom), ki vam bo služil na vseh področjih poslovanja. 

Da osvežimo spomin: "Če nimamo dobrega nagovora (v nadaljevanju pitch-a), potem nimamo dobrega izdelka. Vsak podjetnik potrebuje dober pitch, s katerim jasno komunicira pravo vrednost njegove obljube o izkušnji. Dober pitch je zmes dobrega oblikovanja in dobrega trženja. Gre za pravo zavezništvo dveh tradicionalno zagriženih nasprotnikov – designa in marketinga". Na delavnici boste torej dejansko oblikovali VAŠ najboljši pitch in prejeli neposreden feedback s strani strokovnjaka, Petra Brunerja. Odlična priložnost, ki je ne smete zamuditi, če želite na trgu delovati še bolj prodorno in uspešno. 


Podrobnejši vpogled v vsebino delavnice #2:

  • praktične vaje in priprava pitcha
  • uporaba orodij za izdelavo pitcha
  • individualna pomoč pri izdelavi pitcha
  • predstavitve v živo & feedback

Predavatelj: Peter Bruner je podjetnik in vsesplošen kreativec. Svojo podjetniško pot je začel graditi že pri 27 letih, ko je ustanovil svoje prvo podjetje OOSM, ki se je ukvarjalo z digitalnim oglaševanjem. Podjetje se je leta 2013 prestrukturiralo v OOSM net d.o.o. in glavna dejavnost podjetja je z razvojem lastnega softwara postal digital signage. Trenutno imajo pisarne tudi v Amsterdamu in Londonu. Kot obetaven startup na področju novih tehnologij so bili v začetku leta 2015 izmed preko 700 prijavljenih podjetij izbrani v svetovno znan pospeševalnik StartUpBootCamp na Nizozemskem. Peter je kot CEO podjetja v pospeševalniku med drugim intenzivno nadgrajeval svoje znanje s področja javnega nastopanja in pitch-anja. Imel je čast, da je bil njegov učitelj in mentor David Beckett, svetovno znan pitch-coach, in številni drugi trenerji za govor, retoriko in igro na odru. Peter pa prihaja iz Kočevja in je med drugim treniral tudi našega župana, dr. Vladimirja Prebiliča. V zadnjih letih je dokazal, da zna pripraviti in izvesti pitch bolje kot drugi. Velikokrat najbolje. In to mu je odprlo precej vrat na njegovi podjetniški poti.

Dodatne informacije: Sara Krivdić OražemTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 


Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.

Delavnica bo potekala v živo, na Podjetniškem inkubatorju Kočevje. Zaradi epidemioloških omejitev smo delavnico omejili na 14 mest. Izkoristite priložnost in se prijavite čimprej. 

Informacije o dogodku

Datum dogodka sre, 16. 06. 2021 - 09:00
Datum zaključka sre, 16. 06. 2021 - 12:00
Max. udeležencev 14
Prijavljenih 6
Prosta mesta 8
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK