Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Predstavitev aktualnih razpisov v začetku 2023

Katera nepovratna in povratna sredstva so že na voljo za leto 2023?

Ni vsak razpis primeren za vsakega podjetnika. Vsaka prijava zahteva čas in fokus, zato je dobro oceniti, kje ste lahko uspešni in kako oceniti, če zadostujete kriterijem za prijavo.

Na dogodku vam bomo predstavili aktualne razpise, še posebej pa bomo z vami delili izkušnje, kako uspeti s prijavo na naslednje razpise:
  1. Občinski razpis, ki bo ponovno objavljen januarja 2023, je namenjen investicijam in spodbudam zaposlovanja. Z vami bomo delili izkušnje, kako uspešno (in kako neuspešno) izvesti prijavo za subvencijo do 5.000 EUR nepovratnih sredstev.
  2. Spodbude za raziskovalne projekte RRI NOO - konzorcij dveh ali treh podjetij, sofinancirano do 300.000 EUR. Enemu od naših inkubirancev smo uspešno pomagali s prijavo, zato razpis precej temeljito poznamo. Z vami bomo delili naše izkušnje in pogledali, kaj je potrebno imeti za čim bolj uspešno prijavo.
  3. Povratna sredstva (krediti) z nizko obrestno mero, kjer je potrebno narediti krajši poslovni načrt in prikazati zaprto finančno konstrukcijo. Nekateri razpisi zahtevajo boniteto, nekateri pa so tudi za podjetnike začetnike (razpisi Podjetniškega sklada P1 plus 2023, P7, P7CE) (razpisi Regionalnega sklada BIZI LES, BIZI ZADRUGE).
  4. Razpis za spodbujanje investicij v turizmu za nastanitveno infrastrukturo nad 300.000 EUR (NOO nastanitvene kapacitete). Poleg decembrskega roka, kjer smo spoznali zahteve razpisa, sta aktualna še dva roka za prijavo, in sicer marec ter maj 2023.  
  5. Vavčerji Podjetniškega sklada za dvig digitalnih kompetenc, zaščito intelektualne lastnine, raziskave tujih trgov, udeležba na mednarodnih forumih ipd. predstavljajo enostavno sofinanciranje vaših morebitnih poslovnih aktivnosti. Spodbude znašajo od 300 do 10.000 EUR.

Morda bodo do takrat aktualni še kakšni novo objavljeni razpisi, o katerih vas bomo tudi informirali in jih na kratko predstavili.

Vabljeni, da se oglasite na inkubatorju in se informirate, če je za vas morda aktualen razpis že na začetku leta 2023.

Dodatne informacije: Andrej MladenovičTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 041 352 935

 

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast..

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.

Logotipi SIO

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 15. 12. 2022 - 09:00
Datum zaključka čet, 15. 12. 2022 - 10:30
Prijavljenih 20
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.