Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Predstavitev aktualnih razpisov za podjetja in priprava nanje

Na delavnici vam bomo predstavili priložnosti za pridobivanje nepovratnih in povratnih sredstev na različnih področjih. Spoznali boste primere dobre prakse ter uspešne prijave na razpise, hkrati pa vam bomo pomagali pri odločitvi, kateri razpis bi bil najbolj primeren za vas in vaše podjetje.

 
Delavnica je namenjena podjetnikom in bodočim podjetnikom, ki načrtujete:
  • realizirati svojo podjetniško idejo in za začetek poslovanja pridobiti finančna sredstva in zunanje eksperte,
  • premostiti financiranje projektov pod ugodnimi pogoji,
  • izvesti začetne investicije ali investicije v novo opremo / razširitev dejavnosti,
  • samozaposlitev in bi za to želeli prejeti nepovratna sredstva za prvo leto poslovanja.

Predavala bo Mašenjka Hvala, ki je  zadnjih 14 let zaposlena na Razvojnem centru Kočevje Ribnica d.o.o. kot podjetniška svetovalka. V tem času je pridobila številne izkušnje na različnih področjih, še posebej pri razvijanju podpornega okolja za spodbujanje podjetništva ter pripravi in izvajanju projektov. Med drugim je tudi pripravljavka poslovnih načrtov in investicijskih programov (izdelava poslovnih načrtov oz. investicijske dokumentacije za podjetja in Občine ob prijavi na razpise Slovenskega podjetniškega sklada, MGRT, MKGP, Garancijske sheme za Dolenjsko,…). Je ocenjevalka vlog oz. projektov po razpisih Slovenskega regionalno razvojnega sklada. Izkušnje pa je pridobivala tudi kot članica ocenjevalnih komisij za dodeljevanje kohezijskih EU sredstev ali sredstev iz proračuna Republike Slovenije ter pri izvajanju kontrol projektov, sofinanciranih s strani MGRT, na terenu.

Logotipi SIO
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 26. 09. 2019 - 10:00
Datum zaključka čet, 26. 09. 2019 - 11:30
Prijavljenih 11
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.