Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

(PRESTAVLJENO) Metoda LEGO® SERIOUS PLAY® v poslovni praksi

Na delavnici bodo udeleženci na konkretnem primeru spoznali metodo LEGO® SERIOUS PLAY®, ki jo predavatelj uporablja za reševanje izzivov znotraj podjetij na področju:
- strateških vprašanj
- vodenja velikih projektov
- oblikovanja organizacijske kulture

LSP metoda spodbuja ustvarjalnost, kreativnost in sposobnost propovedovanja zgodb, zato na delavnici skozi uporabo LEGO kock dobimo zelo bogato sliko različnih pogledov, idej, predlogov in komentarjev. Metoda pa v drugi fazi omogoča, da se različne zgodbe zelo enostavno zlijejo v eno jasno rešitev, ki jo vsi udeleženci razumejo in so jo zapomnejo.

Predavatelj: Jaka Oman je eden prvih in najbolj izkušenih LSP fasilitatorjev v Sloveniji in na Balkanu. Certifikat za izvajanje LEGO® SERIOUS PLAY® metode je pridobil januarja 2017 in je do danes izvedel že več kot 50 LSP delavnic v 4 državah (Slovenija, Srbija, Hrvaška in BiH), kjer je bilo skupaj več kot 500 udeležencev.

O svojih izkušnjah z metodo redno predava na letnem srečanju certificiranih LSP fasilitatorjev v Billundu na Danskem. Svoje rešitve pri uporabi metode pa je skupaj s kolegi predstavil tudi na več različnih konferencah v Istanbulu (Turčija) in Kievu (Ukrajina).

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast..

Logotipi SIO

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 09. 04. 2020 - 12:00
Datum zaključka čet, 09. 04. 2020 - 16:00
Max. udeležencev 16
Prijavljenih 0
Prosta mesta 16
Cena za posameznika Prestavljeno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.