Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Kako si z orodjem CRM bolje organizirati in obveščati bazo strank

Spet neka kratica v naslovu... kaj za vraga je ta CRM in zakaj ga potrebujem, če imam samo nekaj strank?!?
(razlaga kratice je povsem na koncu opisa delavnice, zdaj pa na kratko o delavnici)

V resnici gre vaše razmišljanje v povsem pravo smer. CRM-ja morda niti ne potrebujete. Alternativa je vedno Excel tabela, kamor zapisujemo podatke o naših strankah in vse, kar se z njimi dogaja. Orodje CRM je pravzaprav malo bolj sofisticirana Excel tabela, ki nam pomaga bolje tržiti naše izdelke ali storitve in nam pomaga naš fokus postaviti na kupca.

Na delavnici si bomo ogledali nekaj primerov, kako nam CRM orodje pomaga izboljšati naše prodajne aktivnosti. Spoznali boste, kako si nastaviti korake nakupnega procesa, da boste vedeli, koliko potencialnih kupcev sploh imate in kaj z njimi početi.

Predavatelja Marko in Dijana vam bosta na podlagi izkušenj predstavila, kaj vse gre lahko narobe, ko posel raste, vi pa nimate organiziranega procesa dela s strankami. In kaj se zgodi, ko začneš CRM uvajati šele takrat, ko podjetje ustvarja "dovolj" prihodkov.

Delavnica je namenjena vsem tistim, ki:
1) razumete, da je trženje ključno za uspešen razvoj podjetja,
2) si želite bolje organizirati prodajo in marketing,
3) se tega izogibate že predolgo, čeprav veste, da brez tega ne bo šlo naprej ;-)

CRM (Customer Relations Management) je način upravljanja z vašimi strankami in deležniki. Gre tako za proces kot tudi za orodja, ki bistveno izboljšajo vaše ključno aktivnost - delo s strankami.

Predavatelj: Marko Stijepič kot direktor Podjetniškega inkubatorja Kočevje zadnjih 6 let in pol pomaga različnim startup podjetjem in posameznikom razvijati svojo idejo in z njo uspešneje nastopati na trgu. Več kot 8 let je bil zaposlen v medijih, kjer je vodil trženje oglasnega prostora, kreiral nove medijske produkte in skrbel za ključne kupce. Sodeloval je v dveh startup podjetjih, kjer je skrbel za razvoj poslovanja na mednarodnih trgih in za vzpostavitev trženjskih funkcij. Izkušnje so ga naučile, da je razumevanje poslovnega modela ključno za uspešno rast podjetja na trgu in zmožnost prilagajanja spremembam.

Dodatne informacije: Dijana Arh, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Delavnice potekajo v sklopu izbora perspektivnih mladih podjetij in poslovnih idej Zlata Šapa 2022.
Prijava in več informacij 
TUKAJ.

Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.


Informacije o dogodku

Datum dogodka sre, 27. 07. 2022 - 16:00
Datum zaključka sre, 27. 07. 2022 - 19:00
Max. udeležencev 20
Prijavljenih 12
Prosta mesta 8
Cena za posameznika Online dogodek
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.