Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Kako pripraviti (pisno) ponudbo, ki dejansko proda?

Ali veste kolikšna je dejanska realizacija vaših izdanih ponudb? Si želite, da je vaš vložen trud v ponudbe dejansko tudi poplačan z zadovoljno stranko in večjo prodajo? Če ste odgovorili z DA, ste na pravem mestu. V Podjetniškem inkubatorju Kočevje bomo gostili prodajnega mojstra, Aleša Lisca. Podal vam bo praktične nasvete, kako povečati prodajo s pomočjo trikov pri pripravi pisnih ponudb.

Na delavnici bomo govorili o najpogostejših napakah, ki jih verjetno delate tudi sami pri pripravi ponudb. Na podlagi konkretnih primerov bomo skupaj ponudbe izboljšali. Spoznali boste vse ključne elemente, ki jih mora uspešna ponudba vsebovati ter malo poznane nasvete, ki bodo vaše ponudbo končno pripeljale do realizacije.

To »žal« ne bo le ena izmed delavnic, ko samo poslušate in si zapisujete. Na njej boste aktivno sodelovali, izpostavili svoje težave ter dobili dragocene nasvete in rešitve.

Ne glede na to, ali prodajate svoj produkt, delate v komerciali ali v marketingu, vam bo ta delavnica razširila obzorja s področja prodaje. Delavnica bo praktična in uporabna, ne glede na to, preko katerih kanalov poteka vaša prodaja ali iz katere branže prihajate. Z osvojenimi znanji pa boste veliko lažje prehiteli tudi vašo konkurenco. Delavnica je osnova za naslednjo delavnico, ki jo bomo z Alešom prav tako izvedli v mesecu maju.

Predavatelj: Aleš Lisac je avtor, predavatelj ter prodajni in marketinški svetovalec. S svojim delovanjem, nasveti, predavanji, knjigami, mesečnikom Korak pred konkurenco ter blogom Dnevnik marketinškega guruja je vplival na več kot 25.000 podjetnikov in drugih ljudi, ki jih zanima uspeh v poslu in življenju nasploh. Aleš velja tudi za odličnega pisca prodajnih pisem in oglasov. Podjetje Lisac & Lisac, ki ga vodita brata Aleš in Blaž, je od ustanovitve poslovalo s 87 od stotih največjih slovenskih podjetij in s 44 % hitro rastočih slovenskih podjetij. Svoje bogate izkušnje je Aleš pripravljen deliti tudi z vami, zato vam predlagamo, da ne zamudite te priložnosti.

Dodatne informacije: Andrej MladenovičTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Logotipi SIO


Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 20. 05. 2021 - 09:00
Datum zaključka čet, 20. 05. 2021 - 12:00
Max. udeležencev 95
Prijavljenih 22
Prosta mesta 73
Cena za posameznika Spletna delavnica
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.