Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Kako narediti uspešen Facebook oglas

Na Facebook delavnici za začetnike ''Kako začeti s Facebook oglaševanjem'' smo ugotovili zakaj, za koga in kako bomo naredili oglas. Poudarili smo, da je priprava pred izdelavo oglasa izjemnega pomena. Ko imamo vse pripravljeno in vemo cilj naše kampanje je sama izdelava oglasa na Facebooku preprosta.

Ko pa imamo Facebook oglas narejen se postavijo vprašanja o delovanju oglasov, kako preveriti ali deluje ali ne, kaj je potrebno izboljšati, ali povečati budget, koliko budgeta nastaviti in podobno.

Na delavnici ''Kako narediti uspešen Facebook oglas'' bomo poskušali odgovoriti ravno na ta vprašanja, torej, kako razumeti delovanje Facebook oglasa in kako ga optimizirati, da nam prinese želene rezultate.

Spoznali boste:
  • kako nastaviti budget za oglas
  • kako in kje preveriti kako oglasi delujejo
  • sledenje delovanja oglasa v Google Analitiki
  • kreiranje sledilnih linkov (UTM)
  • 5 uporabnih nasvetov

Delavnica je namenjena vsem, ki se spoznavate s Facebook oglaševanjem oz. ste začeli s Facebook oglaševanjem in ne veste točno, kaj vse je pomembno pri kreiranju oglasa ter kakšne možnosti ponuja Facebook oglaševanje.

Predavateljica: Irena Žagar, neodvisna svetovalka za digitalni marketing, s katerim se ukvarja že 6 let. Svojo podjetniško pot je pričela v StartUp Društvu Novo mestu, sedaj pa s pomočjo Cluekit ekipe, skrbi za digitalni marketing v različnih mednarodnih podjetjih.

Dodatne informacje: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Logotipi SIO

Informacije o dogodku

Datum dogodka sre, 10. 06. 2020 - 09:00
Datum zaključka sre, 10. 06. 2020 - 12:00
Prijavljenih 35
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.