Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Kako narediti dobro PPT prezentacijo

Dobra zamisel nič ne pomeni, če je ne znamo predstaviti na način, da bo zanimiva tudi za poslušalce oziroma tiste, katerim je namenjena. Tu nam je lahko v veliko pomoč Microsoftov predstavitveni program PowerPoint, vendar le, če vemo, kako pravilno pripraviti predstavitev, sicer bomo z njo dosegli ravno nasproten učinek. Ampak, kako pripraviti zanimivo, privlačno in strokovno predstavitev ter kako se izogniti najpogostejšim napakam?
Na delavnici Petera Brunerja se bomo lotili zasnove pitcha, pisanja vsebine, govora ter predstavitve z vizualno podporo. 

Ključni elementi dobre prezentacije, ki se jih boste, skozi primere iz prakse naučili na praktični delavnici, so:
  • povezane in strukturirane vsebine,
  • jasni cilji kaj želimo s prezentacijo doseči
  • predvidevanje kaj si poslušalec želi slišati in kaj mora po našem mnenju vedeti ter kako oboje dobro združti
  • smiselno integrirana animacija, ne pa nekoristen show,
  • osebna suverenost - kako delujemo, ko nastopamo?

Po zaključku delavnice, boste lahko pripravili predstavitev, ki bo tako prepričala kot navdušila vaše poslušalce. In se pripravili na finalni nastop pred komisijo Zlate Šape 2022.

Predavatelj: Peter Bruner je podjetnik in vsesplošen kreativec s kar tremi mednarodnimi nagradami za najboljši Pitch.Svojo podjetniško pot je začel graditi že pri 27 letih, ko je ustanovil svoje prvo podjetje, ki se je ukvarjalo z digitalnim oglaševanjem. Njegovo podjetje je bilo 2x startup leta v Sloveniji ter prejelo 2 investicije od domačih in tujih investitorjev. Peter bo na delavnici delil svoje izkušnje ter nam na delavnici pomagal do kreacije najboljšega poslovnega Pitcha.

Dodatne informacije: Dijana Arh, dTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Posnetek zaslona 2022 03 09 091134


Delavnice potekajo v sklopu izbora perspektivnih mladih podjetij in poslovnih idej Zlata Šapa 2022.
Prijava in več informacij 
TUKAJ.

Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.


Informacije o dogodku

Datum dogodka tor, 30. 08. 2022 - 16:00
Datum zaključka tor, 30. 08. 2022 - 19:00
Max. udeležencev 20
Prijavljenih 5
Prosta mesta 15
Cena za posameznika Delavnica v živo
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK