Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Pitch - vaša vrhunska predstavitev v nekaj minutah

Vsak podjetnik potrebuje dober pitch, s katerim jasno komunicira pravo vrednost njegove obljube o izkušnji. Dober pitch je zmes dobrega oblikovanja in dobrega trženja. Na zadnji delavnici za nagrado ZLATA ŠAPA bomo z Niko Močnik pripravili odličen "pitch" za komisijo.

Udeleženci boste že doma po prejetih navodili pripravili svoj govor oz. pitch, nato pa ga boste na delavnici skupaj s predavateljico Niko Močnik še izpilili. V teoretičnem delu dogodka boste spoznali, kako pripraviti dobro vsebino pitcha, seznanili pa se boste tudi s pomenom neverbalne komunikacije pri javnem nastopanju. Največ časa pa bo namenjenega individualni vaji in vaši pripravi na nastop, kjer boste lahko koristili nasvete predavateljice, kako še izboljšati vaš pitch.

Po kratkem odmoru pa bo šlo zares - takrat bo čas za generalko "pitchanja", pred zadnjim nastopom pred komisijo.

Predavateljica: Predavateljica: Nika Močnik je podjetnica že od leta 2012, ko je odprla s. p., kasneje pa še
d. o. o. Ukvarja se z organizacijo dogodkov za poslovne naročnike, zelo rada tudi svetuje in pomaga podjetnikom začetnikom na njihovi poslovni poti z izkušnjami in nasveti, ki jih je pridobila od začetka svoje poslovne poti.

Dodatne informacije: Dijana Arh, dijana@inkubator-kocevje.si 

Posnetek zaslona 2022 03 09 091134Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.

Informacije o dogodku

Datum dogodka sre, 07. 09. 2022 - 16:00
Datum zaključka tor, 07. 09. 2021 - 19:00
Max. udeležencev 20
Prijavljenih 11
Prosta mesta 9
Cena za posameznika Delavnica v živo
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.