Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Kako izvesti odlično predstavitev in "pitch" za nagrado ZLATA ŠAPA

Vsak podjetnik potrebuje dober pitch, s katerim jasno komunicira pravo vrednost njegove obljube o izkušnji. Dober pitch je zmes dobrega oblikovanja in dobrega trženja. Na zadnji delavnici Inkubatorjevih 4x4 usposabljanj za nagrado ZLATA ŠAPA bomo z Niko Močnik pripravili odličen "pitch" za komisijo.

Udeleženci boste že doma po prejetih navodili pripravili svoj govor oz. pitch, nato pa ga boste na delavnici skupaj s predavateljico Niko Močnik še izpilili. V teoretičnem delu dogodka boste spoznali, kako pripraviti dobro vsebino pitcha, seznanili pa se boste tudi s pomenom neverbalne komunikacije pri javnem nastopanju. Največ časa pa bo namenjenega individualni vaji in vaši pripravi na nastop, kjer boste lahko koristili nasvete predavateljice, kako še izboljšati vaš pitch.

Po kratkem odmoru pa bo šlo zares - takrat bo čas za generalko "pitchanja", pred zadnjim nastopom pred komisijo, ki bo na zaključnem dogodku v decembru.

Predavateljica: Delavnico bo vodila Nika Močnik, direktorica podjetja Eventnika, ki zase pravi, da je organizatorka dogodkov, podjetnica, predavateljica in coach za storytelling. Nika je učiteljica po srcu, zato rada predaja svoje znanje in izkušnje naprej. Znanje o pitchanju je pridobila z večletnim delom pri TEDxLjubljana, kjer so veliko poudarka dajali na pripravo govornikov na njihove govore. Več o njej si lahko preberete na https://eventnika.si/eventnikice/.

Dodatne informacije: Sara Krivdić OražemTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.

Delavnica bo potekala v živo, na Podjetniškem inkubatorju Kočevje. Zaradi epidemioloških omejitev smo delavnico omejili na 20 mest. Obvezen je pogoj PCT.

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 25. 11. 2021 - 15:00
Datum zaključka čet, 25. 11. 2021 - 19:00
Max. udeležencev 20
Prijavljenih 13
Prosta mesta 7
Cena za posameznika Delavnica v živo
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.