Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Izkoristite potencial video predstavitve


Več kot 50 odstotkov potrošnikov pravi, da jim je spletni video pomagal pri odločitvi za nakup določenega izdelka ali znamke.
Z uporabo zvoka in slike najlažje pritegnemo pozornost, vzbudimo čustva ter skozi zgodbo pojasnimo izdelek in njegove koristi/prednosti na povsem razumljiv način. Tudi velika večina oglaševalskih platform, kot so Facebook, Instagram in vedno bolj priljubljen TikTok, favorizira video, kar se lahko krepko pozna na dosegu. Video je sedanjost in prihodnost marketinga.

Delavnica je namenjena spoznavanju Youtube platforme in kako izkoristiti potencial video predstavitve za vaš izdelek ali storitev.
Naučili se boste postati uspešen ustvarjalec na YouTubu, dodati vrednost svojemu izdelku in ustvariti enega ali več virov dohodka. Dobili bomo odgovore na vsa najpogostejša vprašanja o Youtubu:
  • kako narediti viralen video
  • kako dolg naj bo posnetek
  • kako pogosto objavljati
  • katere programe uporabljati
Delavnica Youtube je namenjena vsem tistim, ki želijo doseči nove kupce in izkoristiti Youtube za uspeh v digitalnem marketingu ter povečati svojo vidnost oziroma rangiranje v spletnih iskalnikih.

Za udeležbo na delavnici ne potrebujete nobenega predhodnega znanja, zaželjeno je da seboj prinesete prenosni računalnik.

O predavatelju: Leo Gamboc je filmski ustvarjalec samouk, leta 2018 pa je odprl svoje prvo podjetje in začel snemati videe predvsem za stranke v outdoor industriji. Leova pot je prepletena z YouTubom že od leta 2012, ko je kolesaril in na svojem kanalu objavljal videe. Izobraževal se je na Creator Now YouTubovi akademiji. Trenutno dela kot filmski ustvarjalec/montažer ter svetovalec za YouTube kanal pri podjetju Natural Log House. V 6 mesecih je zgradil YouTube kanal, ki šteje 19000 naročnikov in ima 5 milijonov ogledov.

Dodatne informacije: Dijana Arh, dTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

SIO Uvod6 2

Delavnice potekajo v sklopu izbora perspektivnih mladih podjetij in poslovnih idej Zlata Šapa 2022.
Prijava in več informacij 
TUKAJ.

Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.


Informacije o dogodku

Datum dogodka tor, 13. 09. 2022 - 16:00
Datum zaključka tor, 13. 09. 2022 - 19:00
Max. udeležencev 20
Prijavljenih 11
Prosta mesta 9
Cena za posameznika Delavnica v živo
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.