Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Finance za startup podjetja (od A do Ž)

Številke so pomembne. Kolikokrat se vprašate koliko dobička ustvarite od vsakega vloženega evra? Ali se zavedate koliko stroškov boste pridelili pri izdelavi produkta ali storitvi, prodaji, marketingu in katere stroške vse vključiti v kalkulacijo? Finance so ključna sestavina za uspešno podjetje. Žal pa jih številni podjetniki in podjetnice ne poznajo. Dobra finančna pismenost je podlaga za varno finančno prihodnost podjetja in kako dobro upravljamo podjetje. Z zanemarjanjem financ pa tvegamo finančno nestabilnost. Zakaj bi potem zanemarjali nekaj tako pomembnega in tvegali življenje svojega podjetja?  

Na delavnici boste svojim izdelkom ali storitvam postavili pravo ceno, naučili se boste razumeti finančna poročila in finančne kazalnike. Zavedali se boste vseh stroškov , ki bodo nastali pri poslovanju in postali finančno pismeni. Skozi praktičen primer se bomo prebili skozi osnove načrtovanja proračuna, dobička, kako oblikujemo ceno in zakaj moramo imeti nadzor nad stroški.  

Delali bomo naloge, veliko bo praktičnih primerov in dela ter pri tem se bo ustvarilo veliko vprašanj, ki jih bomo rešili. Po pridobljenem znanju boste vaše finance spremljali in načrtovali brez cmoka v grlu. Pri predstavitvi pa boste imeli odgovore na vsa pomembna vprašanja.  

Predavatelj: Andrej Mladenovič je zaposlen na Podjetniškem inkubatorju Kočevje. Odkar se je prvič spoznal z računovodskimi izkazi, poslovno matematiko in finančno analitiko, jih je resnično sovražil. Kasneje, ko je ustanovil lastno podjetje, je ugotovil, da je poznavanje številk nujno zlo, čeprav se jih je lotil z odporom. Danes ve, da so pri vodenju podjetja nepogrešljiv del. Z dodatnim izobraževanje je začel razumeti številke in vedeti kaj dela, kar je pripeljalo tudi do tega, da jih je vzljubil in spoznal, da niso nič strašnega. 

Dodatne informacije: Sara Krivdić OražemTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.

Delavnica bo potekala v živo, na Podjetniškem inkubatorju Kočevje. Zaradi epidemioloških omejitev smo delavnico omejili na 20 mest. Obvezen je pogoj PCT.

Informacije o dogodku

Datum dogodka tor, 23. 11. 2021 - 16:00
Datum zaključka tor, 23. 11. 2021 - 19:00
Max. udeležencev 20
Prijavljenih 13
Prosta mesta 7
Cena za posameznika Delavnica v živo
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.