Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Digitalni marketing - kaj bo delovalo v letu 2023

Digitalni marketing se je bistveno spremenil v zadnjih letih. Neke stvari, ki jih uporabljamo že leta, gredo počasi v zaton. Starih navad pa se je res težko znebiti.

Zato smo v goste povabili strokovnjake iz Httpool, glavne partnerje socialnih omrežij (Google, Facebook, Instagram, TikTok). Njihovi strokovnjaki na lokalnih trgih pomagajo digitalnim agencijam in podjetjem, da kar najuspešneje uporabljajo socialna omrežja za svoj kampanje in dosežejo svoj poslovni namen.

NOV DATUM DELAVNICE: sreda, 25.1.2023  (sprememba iz 18.1. zaradi nujne poslovne poti predavateljev)

Delavnico smo poimenovali kar "masterclass" digitalnega marketinga za 2023, vsebinsko pa se bodo predavatelji z uporabnimi primeri dotaknili naslednjih tematik:

 1. Najpogostejši izzivi digitalnega marketinga v 2023
  Koliko nameniti generičnim objavam in koliko plačanemu oglaševanju (kaj je realnost dosega)
  Ali mi lahko influenserji rešijo celoten digitalni marketing, saj imajo doseg in kreiranje vsebin hkrati?
 2. Digital advertising na splošno
  Kako se je digital advertising spremenil v zadnjih 5 letih?
  Kako in kje danes uporabniki uporabljajo splet?
 3. Platforme - kam usmeriti svoj fokus
  Za katero platformo socialnih medijev se odločiti - kakšna je napoved za 2023
  Katere vrste vsebin so bile najboljše prakse v 2022?
 4. Okoliški trgi in njihove specifike
  Kakšna je razlika v minimalnih budgetih za kampanjo v Sloveniji/Italiji/Hrvaškem/Avstriji/Nemčiji?
  Kako poteka testiranje trga in kako lahko skozi oglaševalsko kampanjo vse bolje targetiramo ciljno publiko?

PREDAVATELJA: Eva Škedelj in Egon Ravbar, HTTPOOL Slovenija

eva skedelj 400pxEva Škedelj, vodja prodaje Httpool Slovenija
Eva ima bogate izkušnje s sodelovanjem s slovenskimi oglaševalci in agencijami, pripravo medijskih načrtov in strategij ter izvedbo kampanj na številnih platformah, vključno z Linkedinom, Twitterjem, Snapchatom, Viberjem, Meto. Septembra 2018 je prevzela vlogo vzpostavitve Meta programa v podjetju Httpool, ki je pooblaščen partner Mete v Sloveniji in 15 drugih državah. Trenutno vodi Meta partnerstvo v Sloveniji, ki zajema predstavitev novosti, najboljših praks in drugih rešitev na trgu, s katerimi lahko strankam in agencijam pomagajo pri doseganju njihovih poslovnih ciljev znotraj Facebook družine aplikacij. Lansko leto in del letošnjega leta je Eva tudi sodelovala pri svetovni razstavi Expo 2020 v Dubaju v organizacijski ekipi Expo Dubai na področjih kreativ, učinkovitosti oglaševanja in umestitev blagovne znamke Expo 2020 Dubai na več kot 30 trgih in platformah, kjer je potekalo oglaševanje. Eva je diplomirala iz smeri podjetništvo na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Je tudi Facebook Blueprint certificirana vodja trenerjev in predavateljev, ter ima opravljene Facebook Blueprint certifikate za medijski zakup, medijsko planiranje in kreativne strategije.

EgonRavbar 400Egon Ravbar, Skrbnik ključnih strank Httpool Slovenija
Egon je kot soustanovitelj Zavoda mladi podjetnik od leta 2006 skrbel za razvoj podjetniške kulture v Sloveniji. V 12-ih letih delovanja je soustvarjal vodilni spletni portal za podjetnike v Sloveniji in operativno ter strateško skrbel za vse digitalne kanale zavoda. V preteklih 4-ih letih se je osredotočil na digitalni marketing spletnih trgovin, s poudarkom na oglaševanju na platformi Facebook. V tem času je spoznal izzive tako manjših kot tudi velikih, mednarodno usmerjenih spletnih trgovin. Na Httpoolu je trenutno v vlogi svetovalca, kjer skrbi, da slovenski oglaševalci prejmejo zanesljivo podporo in uporabne nasvete za uspešno oglaševanje ter rast posla prek Facebooka. Egon je diplomiral iz smeri podjetništva na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Ima opravljene Facebook Blueprint certifikate za medijski zakup, medijsko planiranje in kreativne strategije.

 

Imeli bomo čas tudi za konkretna vprašanja in podajanje primerov iz prakse.

Čaka nas intenzivna in uporabna delavnica. Poskrbeli bomo tako za dobro kavo kot tudi za malico med odmorom. Delavnica bo pač trajala nekaj časa in prazna vreča pač ne stoji pokonci.

Delavnica je primerna za vse, ki večino svojih komunikacij ustvarjate preko socialnih omrežjih. Pridobili boste uvid v dobre prakse, spremembe na posameznih socialnih omrežjih v 2023 in vpogled v konkretne priložnosti za izboljšavo vašega pristopa k digitalnem marketingu.

Delavnica ni najbolj primerna za nekoga, ki še ne uporablja socialnih omrežij pri svojem poslu.

Vabljeni, da se udeležite in zastavite svoje delovanje na spletu za leto 2023. Delavnica je brezplačna, prijava je obvezna.

Dodatne informacije:
Andrej Mladenovič / Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled./ 041 352 935
Marko Stijepič  /  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa za zagotavljanje celovitih storitev za potencialne podjetnike in podjetja preko podpornih institucij za leto 2023, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.
SPOT LOGOTIPI COLOR PIK

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javne agencije.

Informacije o dogodku

Datum dogodka sre, 25. 01. 2023 - 10:00
Datum zaključka sre, 25. 01. 2023 - 16:00
Max. udeležencev 42
Prijavljenih 42
Prosta mesta 0
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.