Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Delavnica iz prodaje in makretinga: Customer Journey

Naši kupci pri poslovanju ali pri nakupih prehodijo določeno pot, od začetnega zavedanja, prek preferenc do končnega nakupa. Njihovo nakupno vedenje, odločanje in preference glede izdelkov in storitev, ki jih kupijo od nas pa so povezani z izkušnjo, ki jo imajo z nami. Številna podjetja strogo načrtujejo to pot, saj želijo meriti izkušnjo kupca s podjetjem, ker vpliva neposredno na prihodke. Temu rečemo načrtovanje Customer Journeya. Kako ga načrtovati, kaj meriti in kako ga postaviti, da bo učinek na trgu čim boljši, pa pogledamo na delavnici.

Delavnica je namenjena tako podjetnikom kot zaposlenim v prodaji in/ali marketingu.

Predavatelj: Aljaž Seliškar je direktor EPiQ in marketinške agencije Directa s 15 leti delovnih izkušenj na področju razvoja marketinga in prodaje. Specializiran je za razvoj poslovnih procesov, implementacijo digitalnih strategij in projektov na področju trženja in prodaje, avtomatizacijo, digitalni marketing iz vsebinskega in tehnično-izvedbenega vidika. S povezovanjem tehnoloških rešitev, izgradnjo kompetenc na področju prodaje, trženjskih procesov in razvojem tržne komunikacije ustvarja rešitve v številnih panogah, med njimi v avtomobilski, medijski, farmacevtski, retail sektorju in storitvenih dejavnostih. Skratka tam, kjer je potrebno zagotoviti učinkovite trženjske pristope in integrirati tehnološke rešitve za celovito podporo poslovanju podjetja. Prav tako izobražuje in svetuje podjetjem na področju razvoja prodajnih strategij in implementacije trženjskih strategij. Certificiran IBM partner za področje marketinške avtomatizacije, član IEDC Alumni.

Dodatne informacije: Andrej Mladenovič, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Logotipi SIO

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Informacije o dogodku

Datum dogodka sre, 18. 12. 2019 - 13:00
Datum zaključka sre, 18. 12. 2019 - 16:00
Max. udeležencev 25
Prijavljenih 13
Prosta mesta 12
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.