Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Kava z idejo #20: Inovativni leseni izdelki

Predavatelji: Gregor Cuzak, Aleš Lesar, Aleš Žagar

Slovenija je prekrita z gozdovi, v Evropi zaseda celo tretje mesto po prekritosti z gozdom, takoj za Švedsko in Finsko. Na 20. Kavi z Idejo vam zato predstavljamo ustvarjalce, ki z dovršenim dizajnom in kreativnostjo lesu ustvarjajo dodano vrednost. Aleš Lesar iz podjetja Arts d.o.o., razvija z akademskim slikarjem Tilnom Žbono inovativne zvočnike iz butičnih vrst lesa. Gregor Cuzak je kolo Woodster pripeljal vse do Severne Amerike. S svojo inovativnostjo in tehničnimi rešitvam ter naravnimi materiali je dokazal, da se lahko premikajo tradicionalne meje pri uporabi lesa. Aleš Žagar iz podjetja KRCL je na svoji poslovni poti obrnil nov list in se posvetil izdelavi vrhunskih, lesenih brunaric, hkrati pa ustvarja inovativne hišice na drevesih, otroška igrala, nadstreške in izdelke za vsako dnevno domačo uporabo. Vsem trem je skupna točka, da so kos lesa spremenili v butični izdelek in ga na trgu tudi prodali.

Dodatne informacije: Andrej Mladenović, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 041 352 935

Logotipi SIO

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Informacije o dogodku

Datum dogodka tor, 12. 03. 2019 - 17:30
Datum zaključka tor, 12. 03. 2019 - 19:00
Prijavljenih 10
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Mestna Kavarna Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.