Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Vsebinski marketing – skriti potencial rasti podjetja

Potrošnik na dan vidi do 4000 različnih oglasov, kažejo raziskave. To pomeni, da je postal popolnoma neodziven na določene reklame, ki jih videva. Ste vi med temi? Kako boste pritegnili njihovo pozornost? Preprosto! Namesto svoje akcijske ponudbe napišite na papir njegove misli.

Na primer: »Hej, si danes s težkim srcem oblekel tisto ponošeno srajco in se pogledu v ogledalu raje izogneš? Si ne bi končno nekaj privoščil in se zjutraj z veseljem oblekel po-novem-dišečo srajco, ki jo bo opazila vsaka sodelavka? Oglasi se v trgovini XY, kjer smo ravno prejeli zalogo čisto novih modernih moških srajc za vsak okus. Ker tvoj obisk cenimo, ti danes drugi kos oblačila ponudimo za 30% ugodneje! Komaj te čakamo! Ekipa XY trgovine«. 

Zgornji primer lahko uporabimo praktično na vseh medijih in kanalih. Živimo v svetu, kjer ni več omejitev, kjer lahko svojo kreativnost izražamo z vseh zornih kotov in na številnih prodajnih kanalih. S prihodom socialnih omrežij so se nam možnosti, da nas potrošniki opazijo, povečale za vsaj 10x. Zakaj tega ne izkoristimo?

Ja, zatakne se pri vsebinah. Zato se bomo na delavnicah, ki jih bo vodila Sara Krivdić Oražem, specialistka za digitalni marketing, zaposlena na Podjetniškem inkubatorju Kočevje, dotaknili vsebinskega marketinga od A do Ž. 

Na delavnici bomo odgovorili na vprašanja:
  • Kaj vsebinski marketing sploh je?
  • Kako to izgleda v praksi?·        
  • Kaj z njim dosežemo?         
  • Katere so njegove slabosti?         
  • Kaj pomeni za vas, da pričnete z vsebinskim marketingom?         
  • Kdaj bodo rezultati vidni, kako jih merim?

Poleg tega bomo izvedeli še kako isto stvar zapakirati drugače in jo uporabiti večkrat, pripravili osnutek vsebinskega bloga in se dotaknili organskih objav za socialne medije. Pozabili ne bomo tudi na email marketing.

Po obisku delavnice boste seznanjeni s tematiko vsebinskega marketinga in se boste lažje odločili, kako se ga boste lotili za svoje podjetje. Ali boste vsebine ustvarjali vi, vaš sodelavec, zaposlen ali zunanja agencija / freelancer, vam bo po teh delavnicah zagotovo lažje presoditi. Vse zaključke, ki jih boste sprejeli po delavnicah, morda ne bodo tisti najboljši, bodo pa korak naprej k odkrivanju novih načinov za uspešno rast vašega podjetja. Kdo ve, morda pa vam bo pisanje vsebin postalo še všeč : )

Predavateljica: Sara Krivdić Oražem je od nekdaj ljubiteljica marketinga. S prihodom spleta in socialnih omrežij pa se je njena strast do pisanja in uporabe psihologije pri delu še poglobila. Zadnjih 5 let se je intenzivno izobraževala na področju digitalnega marketinga in vodenjem socialnih omrežij. Pričela je z manjšimi projekti, nato pa v eni izmed znanih marketinških agencijah pri nas samostojno vodila tudi večje projekte. S prihodom na Podjetniški inkubator se je odločila svoja znanja in izkušnje predajati naprej drugim in jih še izpopolnjevati. 

Dodatne informacije: Sara Krivdić OražemTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa SIO 2020-22, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.

Delavnica bo potekala v živo, na Podjetniškem inkubatorju Kočevje. Zaradi epidemioloških omejitev smo delavnico omejili na 20 mest.

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 19. 08. 2021 - 13:00
Datum zaključka čet, 19. 08. 2021 - 16:00
Max. udeležencev 20
Prijavljenih 18
Prosta mesta 2
Cena za posameznika Delavnica v živo
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.