Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Podelitev nagrad ZLATA ŠAPA 2023

TOP 3 ideje nagradnega natečaja so z odličnim nastopom prepričali komisijo in se uvrstili v finalni izbor perspektivnih mladih podjetij in podjetniških idej ZLATA ŠAPA 2023. Skupaj jih bomo na zaključni prireditvi spoznali še bolj podrobno. 

Zaključna prireditev ZLATA ŠAPA bo tudi tokrat v velikem slogu v četrtek, 28. septembra 2023 ob 18. uri v Kulturnem Centru Kočevje. Z vsakim finalistom bomo opravili sproščen pogovor pred publiko in si ogledali njihov novonastali promocijski video. Sledila bo svečana razglasitev zmagovalca, ki bo prejel naziv Najperspektivnejšega mladega podjetja in nagrado ZLATA ŠAPA 2023.

Po napeti razglasitvi in čestitkam zmagovalcem pripravljamo prijetno druženje in pogostitev.

Finalisti letošnjega natečaja, ki jih je izbrala naša strokovna komisija med letošnjimi sedmimi "pitchi" so:

  • Liofilizirana surova hrana za pse Good4dogs - Z njo rešujejo problem hranjenja psov z najkvalitetnejšo suho hrano, kot primaren obrok ali kot začasna rešitev v času dopustov ali daljših odsotnosti od doma.
  • Trajnostna kozmetika Clayona - trda mila za telo in obraz iz gline, ki znano doda, kar je premalo in odvzame, kar je preveč.
  • Spletna platforma z meditacijami Ponos.si - medicinske hipnoze in meditacije, dostopne 24/7, v slovenskem jeziku, za bolj kvalitetno življenje. 

Kakšne nagrade se skrivajo za ZLATO ŠAPO 2023 ?

Razpisane so 3 nagrade, in sicer denarna nagrada v bruto znesku 2.500 EUR + mentorstvo za prvo mesto ter denarna nagrada v bruto znesku 1.000 EUR + mentorstvo za drugo mesto ter denarna nagrada v bruto znesku 500 EUR + mentorstvo za tretje mesto. 

Vsi finalisti prejmejo tudi video predstavitev, ki jo bomo premierno prikazali prav na tem dogodku.

Ne zamudite zanimivega dogajanja, se prijavite na dnu strani in zabeležite datum četrtek, 28. september 2023 ob 18h v KCK. Razburljivo bo, zanimivo bo, a hkrati sproščeno. Vabljeni.

Dodatne informacije: Sara Krivdić Oražem, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 


SPOT LOGOTIPI COLOR PIK

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javne agencije.

Z registracijo potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo zgoraj navedeni osebni podatki skladno z zakonskimi podlagami zbrani, hranjeni, obdelovani in uporabljeni za potrebe izvajanja aktivnosti v okviru javnega razpisa za zagotavljanje celovitih storitev za potencialne podjetnike in podjetja preko podpornih institucij za leto 2023, in soglašate s tem, da so ti podatki za namene spremljanja in poročanja v okviru javnega razpisa posredovani agenciji (SPIRIT Slovenija) in/ali ministrstvu MGRT.

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 28. 09. 2023 - 18:00
Datum zaključka čet, 28. 09. 2023 - 20:00
Max. udeležencev 110
Prijavljenih 70
Prosta mesta 40
Cena za posameznika Dogodek je brezplačen
Lokacija KCK Kulturni center Kočevje
Za ta dogodek več ne sprejemamo prijav.