Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Jesenski Community Lunch

Jesenski čas se nestrpno bliža. Še preden nas v celoti objame pa je dobro, da se ponovno srečamo na Community Lunch-u. 

Kako so minile letošnje poletne dni, bolj delavno ali bolj dopustniško, vse nas zanima. Pripravljate kaj novega, se je kje zataknilo, ali pa potrebujete le pogovor – vse si želimo izvedeti.

Da bo naša skupnost še močnejša in si bomo lahko uspešno pomagali, vas vabimo na druženje, ki bo v četrtek, 22. septembra, od 12.00 do 13.30, na novem inkubatorju. Ker se je v naš “Cummunity” v tem času pridružilo nekaj novih podobno-mislečih posameznikov, jim dajmo priložnost, da se predstavijo in jim prisluhnimo.

Nikoli se ne ve, kakšna partnerstva in sodelovanja lahko nastanejo iz tega. Tisti, ki ste z nami že dlje časa, dobro veste.

Druženje bo seveda potekalo ob odlični hrani in pijači, potrebujemo le vašo prisotnost, dobro voljo in kakšno zanimivost iz vašega vsakdanjika.

Potrdite svojo prisotnost z izpolnjenim obrazcem in se vidimo!

Več informacij: Sara Krivdić Oražem, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Logotipi SIO

Aktivnosti "Podjetniškega inkubatorja Kočevje" v okviru operacije SIO "KOCEVJE" 2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 - 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Informacije o dogodku

Datum dogodka sre, 22. 09. 2021 - 12:00
Datum zaključka sre, 22. 09. 2021 - 13:30
Max. udeležencev 30
Prosta mesta 16
Cena za posameznika Brezplačno
Lokacija Podjetniški inkubator Kočevje - cona LIK