Prijava na e-novice o dogodkih in novostih

Kje pridobiti ZNANJE v Kočevju?

Fotografiranje izdelkov brez profesionalne foto opreme 1. del

Dober poslovni načrt, pogosto pojavljanje na družbenih omrežjih in čudoviti izdelki so zagotovo recept za uspeh. Vendar pa se uspeh poveča, če so pri naši komunikaciji prisotne tudi lepe fotografije.
Raziskave kažejo, da so objave na družbenih omrežjih uspešnejše, če vključujejo tudi fotografijo. Po podatkih iz leta 2016 je ljudem po treh dneh v spominu ostalo le 10% informacije, ki so jo nekje prebrali in je vsebovala le tekst. Medtem pa si je informacijo, ki je bila podana na fotografiji, zapomnilo 65% oseb. Uporabniki Twitterja pogosteje delijo fotografije kot ostale tvite, in sicer kar za 150% več! Na Facebooku se uporabniki 2,3-krat pogosteje vključujejo v objave, ki vsebujejo fotografije. Podjetniki so pogosto soočeni z izzivom, kako priti do uporabnih fotk. Če se odločijo za samostojno učenje, lahko le-to traja več let, prede dosežejo zadovoljiv rezultat.

Če ste tudi vi med tistimi, ki po foto kliku zagledate na svojem aparatu ali mobilniku temne, neostre, sive, kompozicijsko neustrezne fotografije je delavnica kot nalašč za vas. Skozi delavnico se boste naučili, kako fotkati izdelke z neprofesionalno foto opremo (lahko tudi le z mobilnikom).

Na delavnici se boste naučii:
  • Osnove in pravila fotografiranja, kompozicija
  • Postavitev domačega studia in fotografiranje izdelkov
  • Obdelava fotografij v brezplačnem programu
  • Photoscape.

Predavateljica: Ajda Zorko je magister iz medkulturnega menedžmenta. Zadnjih dvajset let je pridobivala številne izkušnje v Sloveniji in tujini. Delala je za poznana slovenska podjetja kot so Radio 1, terme Krka, Revija Svet in Ljudje ter mnogo drugih.

Dodatne informacije: Andrej MladenovićTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., 041 352 935

Logotipi SIO

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija SIO-Podjetniski-inkubator-Kocevje-2018-19 se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Informacije o dogodku

Datum dogodka čet, 24. 09. 2020 - 17:00
Datum zaključka čet, 24. 09. 2020 - 20:00
Cena za posameznika ODPADE zaradi omejitev COVID-19